Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 15 of 31

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527

    Exclamation Forum Software Updated

    Hi folks!

    As you may have noticed, our forum software has been updated to a new version today, and this may cause some issues with functionality in the near future as we are working on the configuration of old and new features. So if you see any errors, please give us a heads up. Thank you!

    In the next few days we'll work on the new layout to get the look and feel of this little community board back to good old TeamSpeak style. Please be patient!


  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    769
    If you're reading this reply it still seems to be working ok, had to log in again though, though I imagine that'll be the last time I need to (login saved)

  3. #3
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    I've just identified and fixed an issue with the SSO (Single-Sign-On) functionality on our addons page. Please let me know if everything's working as expected.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    769
    Just occured to me there's no easy way back to the main site, but I guess you know that already

  5. #5
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by Air SeaTac View Post
    Just occured to me there's no easy way back to the main site, but I guess you know that already
    Sure. That's because the forums are currently running with the default template. We'll fix this soon by replacing it with a custom layout.

    *** EDIT ***
    I just added two custom menu items to the default forum header to address this issue until out new layout is complete.

  6. #6
    Join Date
    March 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    140
    Good work.

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226
    Funny, I just rechecked yesterday andere was disappointed and now you've added it. Seems to work just eine, thanks!

    Sent from my A500 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Forum Home button | Forum Ease of Use
    By BHKai in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2011, 04:05 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •