Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 16 of 28 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 420
  1. #226
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    @ Failure:
    Just to be sure, can you post here the current values of the server query commands:
    Stefan,
    thx for your ongoing efforts to help,
    here are the values:

    serverinstance_max_download_total_bandwidth=184467 44073709551615
    serverinstance_max_upload_total_bandwidth=18446744 073709551615
    virtualserver_max_download_total_bandwidth=1844674 4073709551615
    virtualserver_max_upload_total_bandwidth=184467440 73709551615

    Funny numbers, but thats what you get when setting it to -1 (unlimited).

    Edit: those spaces appeared after posting my post, when i try to edit this post these spaces arent there...hmm....

  2. #227
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    @ Failure: Ok, I have no more ideas. Should be working then. Maybe a problem with the Windows build of the TS3 server, I don't know.

  3. #228
    Join Date
    May 2007
    Location
    Alabama
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    @ Failure: Ok, I have no more ideas. Should be working then. Maybe a problem with the Windows build of the TS3 server, I don't know.
    I have the issues with slow file browser, too.

  4. #229
    Join Date
    January 2011
    Posts
    3

    Errors/Crashes

    I have a lot of crashes here is the logs in a zip but you may already have fixed just in case you haven't. ts3errors.zip

  5. #230
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Quote Originally Posted by squirrelof09 View Post
    I have the issues with slow file browser, too.
    Windows Server?!



    Quote Originally Posted by Failure View Post
    The server (beta 30) is running on a windows server 2008 R1 32bit
    That's the Problem, this is not a Client Thing!
    I've running a Windows Server too and get only 300kb/s Download-Speed like you.

    This Bug i've already reported Month ago but since no Fix!
    Dante said "we cant reproduce it". That was the last Statement to this.

    But "nice?!" to see that other People have the same Problem,
    and i hope this will be fixed now.



    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Maybe a problem with the Windows build of the TS3 server, I don't know.
    Right!

  6. #231
    Join Date
    October 2010
    Location
    Hungary
    Posts
    34
    I still have the problem with the playback device I mentioned in Pre9. It couldn't find my asus xonas ds audio device.
    I posted screenshots there. Shall I do it again?

  7. #232
    Join Date
    November 2010
    Location
    Germany
    Posts
    42
    * Removed option "Mute microphone when locking", now always active.
    I don't like this change.
    Because I have a music streaming bot running on a server and that would stop it from transmitting music after the screen locks.

  8. #233
    Join Date
    December 2009
    Location
    florida
    Posts
    263
    seems to work well on my old old system (8 yrs)
    Gateway system
    P4 1.8Ghz
    1 GB Rambus Mem
    Sound Blaster Live

  9. #234
    Join Date
    November 2009
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by rindorbrot View Post
    I don't like this change.
    Because I have a music streaming bot running on a server and that would stop it from transmitting music after the screen locks.
    acknowledge

  10. #235
    Join Date
    December 2009
    Location
    US
    Posts
    18
    So I'm wondering where my permissions groups disappeared to in the RC1 pre-release...I see only Server and Channel Groups under the Permissions menu, where as in the beta we also had Client and Channel/Client Groups...

    Any suggestions?

    Thanks,
    Harvey

  11. #236
    Join Date
    January 2010
    Location
    New England USA / Marnbach, Weilheim i.OB, Germany
    Posts
    428
    Quote Originally Posted by Harvey View Post
    So I'm wondering where my permissions groups disappeared to in the RC1 pre-release...I see only Server and Channel Groups under the Permissions menu, where as in the beta we also had Client and Channel/Client Groups...

    Any suggestions?

    Thanks,
    Harvey
    Settings > Options > Application > check Advanced permissions system
    :-)

  12. #237
    Join Date
    December 2009
    Location
    US
    Posts
    18
    Brilliant, thanks...Peace

  13. #238
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    Thanx, work fine...

  14. #239
    Join Date
    May 2010
    Location
    Verona - Italy
    Posts
    122
    I have windows 7 64bit and this version use 48-50% of CPUs (older version use only 6%). I close Teamspeak but after 20minutes it overload the CPU again...

  15. #240
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Kaosvf View Post
    I have windows 7 64bit and this version use 48-50% of CPUs (older version use only 6%). I close Teamspeak but after 20minutes it overload the CPU again...
    Yes, I have the same problem (also Windows 7 - 64 bit). 25-30% CPU load (AMD Phenom II 965, quad core, 4 x 3,4 GHz) while I am away in an empty channel. I also tried disabling all plugins, still 25-30% CPU load.
    Last edited by Stefan1200; February 27th, 2011 at 01:00 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] [Teamspeak Client] Client list search (CTRL+F)
    By bbqeater in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: February 24th, 2015, 10:35 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: October 29th, 2013, 07:29 AM
  3. New Releases
    By T.S. Excreta in forum General Questions
    Replies: 14
    Last Post: January 31st, 2010, 03:10 PM
  4. ATHP involvement in beta releases
    By Audiobuzz in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: June 25th, 2009, 04:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •