Forum

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
  1. #16
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    I have attempted that and the same error still occurs... I am stumped, I have tried everything.

  2. #17
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Are you sure your NPL isn't still being used on the old host?

  3. #18
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    Check all the old hosts, the servers have been deprovisioned. It has also been months since this license was last used

  4. #19
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,006
    Check all logs. Better yet, show all logs.
    You only showed instance log, but the information you are looking for is in server logs.

  5. #20
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    I am posting the excerpts taken directly from the server logs folder on the dedicated box. The server marks the error and then a new log file is created that simply stops the server.

  6. #21
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,006
    We don't need a crative remix of the log files.
    We need THE log files.
    Stop your server.
    Delete all logs.
    Start your server.
    Read the logs.
    If that did not shed any light, post the logs here. All of them.

  7. #22
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    Alright I did what you said and the logs are exactly the same, only two files were produced:

    ts3server_2014-07-25__05_34_53.932332_0.log
    Code:
    2014-07-25 05:34:53.932332|INFO    |ServerLibPriv |   | TeamSpeak 3 Server 3.0.10.3 (2014-01-01 16:28:39)
    2014-07-25 05:34:53.932332|INFO    |ServerLibPriv |   | SystemInformation: Windows Server 2012 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2014-07-25 05:34:53.943344|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2014-07-25 05:34:53.944345|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.7.3
    2014-07-25 05:34:53.944345|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2014-07-25 05:34:54.932457|INFO    |Accounting    |   | Licensing Information
    2014-07-25 05:34:54.932457|INFO    |Accounting    |   | type              : Non-profit
    2014-07-25 05:34:54.932457|INFO    |Accounting    |   | starting date     : Mon Mar 10 00:00:00 2014
    2014-07-25 05:34:54.933457|INFO    |Accounting    |   | ending date       : Sat Sep 27 00:00:00 2014
    2014-07-25 05:34:54.933457|INFO    |Accounting    |   | max virtualservers: 10
    2014-07-25 05:34:54.933457|INFO    |Accounting    |   | max slots         : 512
    2014-07-25 05:34:57.406778|INFO    |              |   | Puzzle precompute time: 2461
    2014-07-25 05:34:57.407769|INFO    |FileManager   |   | listening on 0.0.0.0:30033
    2014-07-25 05:34:57.479779|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1, 92.27.248.237, 
    2014-07-25 05:34:57.480778|INFO    |Query         |   | listening on 0.0.0.0:10011
    2014-07-25 05:34:58.221871|ERROR   |Accounting    |   | too many slots hosted, shutting down!
    ts3server_2014-07-25__05_34_53.932332_1
    Code:
    2014-07-25 05:34:57.479779|INFO    |VirtualServer |  1| listening on 0.0.0.0:9987
    2014-07-25 05:34:58.272883|INFO    |VirtualServerBase|  1| stopped
    Same as posted above, these are the complete log files, after that the server will not start unless the license key is removed and server is restarted

  8. #23
    Join Date
    April 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    I havn't tried that, yet. But is it possible to configure the virtual server 1 with 550 slots running a NPL?! This would indeed result in only one virtual server trying to be started which then of course will immediately shutdown because of to many slots...

  9. #24
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    I have taken a look at the slots and they are set to 32 on start up this still causes an immediate shutdown.

    To ensure this I used telnet and on sid=0 set max slots to 32 and sid=1 -virtual set max slots to 32, and tried again.

    Same issue.

  10. #25
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,006
    Two possible answers.
    1. Server did not unregister at the accounting server. Wait 2-3 hours then try again.
    2. A server with the same license is running elsewhere. Shutdown that other server.

  11. #26
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    Once again, I have tried the shut the server off and wait three times now, and the license has not been in use since March.. There are no other servers running.

    Still encountering this issue can anyone please help!
    Last edited by mrgwilliam; July 30th, 2014 at 10:29 AM.

  12. #27
    Join Date
    July 2014
    Posts
    9
    Still encountering this issue, I have read a lot of the other threads and still can't find a solution. Can anyone help

  13. #28
    Join Date
    April 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    No, we can't everything was said.

  14. #29
    Join Date
    August 2014
    Posts
    8
    Have you tried running the server with 32 slots but without the license file?

    If it still doesn't work then your configuration might just be incorrect.

  15. #30
    Join Date
    September 2014
    Posts
    2

    too many slots hosted, shutting down! [ Tried everything ]

    Hi,

    Recently I received a NPL, I'm trying to use it on my server but I keep receiving this error.
    Name:  ts3error.png
Views: 470
Size:  35.1 KB

    I really tried everything, I've been looking all over the forums but I didn't find anything that could actually help me to figure out the problem.
    I'm willing to install a whole new VPS because of that.
    Anything I can do?

    Thanks

    Edit: I just tried to install a new teamspeak server on a windows VPS, Started the server with the same licensekey and I received the same error.
    Without the licensekey the server started correctly.
    Last edited by dante696; October 28th, 2014 at 12:19 PM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. too many slots hosted, shutting down!
    By Natsumi in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: May 1st, 2016, 04:19 PM
  2. too many slots hosted, shutting down
    By GerrardLFC in forum Server Support
    Replies: 7
    Last Post: September 26th, 2014, 08:41 AM
  3. Too many slots hosted, shutting down!
    By Crypto in forum Server Support
    Replies: 57
    Last Post: October 3rd, 2013, 10:03 PM
  4. too many slots hosted, shutting down
    By asd3344 in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: June 21st, 2010, 04:50 PM
  5. [bug?] server shutting down > too many slots hosted
    By Hollanda in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: December 23rd, 2009, 11:13 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •