Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    January 2011
    Posts
    13

    Help with TS3 and how to get the query port to work right

    We put up our own TS3 server and TS3 and I was going to put a gametracker link up on our forums, but going through their suggestions and reading TS3 support I don't know how to get it so it will query our 10011 port right. Any ideas? The technical part of TS3 was very confusing, and I didn't quite know how to do what they said. Our TS3 server is on a windows 2003. Thanks

  2. #2
    Join Date
    January 2011
    Posts
    13
    I did the telnet and found out it is not working if that helps.

  3. #3
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Verify in your server log that the sever is actually using the default port. You also need to make sure the port has been forwarded through any firewall you have.

  4. #4
    Join Date
    January 2011
    Posts
    13
    It says it is on the right default port in the logs. Ill check the firewall

  5. #5
    Join Date
    January 2011
    Posts
    13
    It looks like the port is forwarded

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Query IP, Query Port Binding
    By Molar1 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 13th, 2012, 07:08 PM
  2. Find Query port by Query Command?
    By charlie in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: March 6th, 2010, 05:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •