Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
  1. #46
    Join Date
    December 2005
    Location
    German
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    I don't understand, what you want from me.
    It's always possible to reach this settig under the same menu and it doesn't matter, what permission system is enabled in your client.
    Thank You "elgato has already answered my question =)

    Another question, on our clan TS3 (not mine), we have the following error:

    http://www7.pic-upload.de/31.03.11/4cz8jrki3t4.jpg

    On my own server TS3 I've the problem, what can I do?
    Version of the server is Build13991 the current RC1.

  2. #47
    Join Date
    May 2010
    Location
    Verona - Italy
    Posts
    122
    build-14081 installed, works fine.

  3. #48
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by Kaosvf View Post
    build-14081 installed, works fine.
    Me too. What are the changes with 13 991 ?

  4. #49
    Join Date
    May 2010
    Location
    Germany - Bautzen
    Posts
    12
    Any idea, when the next productive version is released?

    Waiting for TSDNS...

  5. #50
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    I hope this is an ok post... if you are concerned about updating your server to a pre-release you can download the pre-release and just extract the tsdns part from it. So you can have the stable server running next to tsdns due to them being separate programs, I did this on my live server. Remember though, you should not go updating links to your server until the rc1 client is released since beta36 can not use tsdns.

    I also curious how well "TS3-viewer" sites will work with tsdns addresses...

  6. #51
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Screech View Post
    I also curious how well "TS3-viewer" sites will work with tsdns addresses...
    You can still use the normal IP address and port in addition to the tsdns address.

  7. #52
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    I know the normal iport or "real address"ort will still work. I think it would be cleaner if web interfaces are also updated to support tsdns, I think it would be similar to the client update of attempting to query the name provided on port 41144 of that address. If TS3 host start offering TSDNS name registration the users will want to use that tsdns name in all places, including viewer websites.

  8. #53
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Initial posting updated...

    Please remember that this server release is primarily for testing purposes. Don't use it in a production environment!

  9. #54
    Join Date
    January 2010
    Location
    USA
    Posts
    9
    I have packet lost showing on open beta client realest and rc1 client beta realest, that shows the same packet lost for local client as well as my beta test users that's not local and are in Australia that have the same packet lost that bounces up to 2.00%,her is local image of packet lost http://gamers-alliances.com/images/00packetlost.png

  10. #55
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    updated build to 14345

  11. #56
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    9
    I have updated from server version 14264 to 14345

    TeamSpeak 3 server started, for details please view the log file
    [email protected]:~$ 2011-05-10 20:09:58.524359|CRITICAL|DatabaseQuery | | getDBConnection failed getting db connection

    My TS3 server doesn't start

    In the LOG

    2011-05-10 20:18:16.548303|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-rc1 [Build: 14262], Linux
    2011-05-10 20:18:16.548853|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2011-05-10 20:18:16.548907|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3
    2011-05-10 20:18:16.549675|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2011-05-10 20:18:16.825875|CRITICAL|DatabaseQuery | | getDBConnection failed getting db connection


    EDIT:

    When I try to delete the db then i become the same error
    Starting the TeamSpeak 3 server
    TeamSpeak 3 server started, for details please view the log file
    [email protected]:~$ 2011-05-10 21:16:28.307893|CRITICAL|DatabaseQuery | | getDBConnection failed getting db connection
    Last edited by Mappy; May 10th, 2011 at 10:11 PM.

  12. #57
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    Quote Originally Posted by elgato View Post
    It looks like the server is doing something regardless of the users online.
    the new server build does prune clients again but that should not have any effect. it is not even that noticeable
    on our public server.

    also the server does use less cpu with every release... at least on our heavy used public server

  13. #58
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    did you read the changelog ? did you tried to use just one database connection ?

    Quote Originally Posted by Mappy View Post
    I have updated from server version 14264 to 14345

    TeamSpeak 3 server started, for details please view the log file
    [email protected]:~$ 2011-05-10 20:09:58.524359|CRITICAL|DatabaseQuery | | getDBConnection failed getting db connection

    My TS3 server doesn't start

    In the LOG

    2011-05-10 20:18:16.548303|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-rc1 [Build: 14262], Linux
    2011-05-10 20:18:16.548853|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2011-05-10 20:18:16.548907|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3
    2011-05-10 20:18:16.549675|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2011-05-10 20:18:16.825875|CRITICAL|DatabaseQuery | | getDBConnection failed getting db connection


    EDIT:

    When I try to delete the db then i become the same error
    Starting the TeamSpeak 3 server
    TeamSpeak 3 server started, for details please view the log file
    [email protected]:~$ 2011-05-10 21:16:28.307893|CRITICAL|DatabaseQuery | | getDBConnection failed getting db connection

  14. #59
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    9
    it works
    Last edited by Mappy; May 11th, 2011 at 01:00 PM.

  15. #60
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    Quote Originally Posted by Mappy View Post
    it works
    so why does it work now ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Stress-testing TS3 server
    By alex.god007 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: April 19th, 2014, 07:03 AM
  2. Need help testing my server
    By iiskitzo in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: November 7th, 2013, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •