Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    February 2011
    Posts
    5

    Setting up a batch file for multiple servers with multiple profiles

    I am trying to find out how to use either command line to setup two servers I join every single day. each one has a different hotkey and capture profile. I would like to know a way to set it up so that when ever I start my batch or program they can have the correct profiles setup everytime any suggestions

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    In the same idea of you other thread,
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...-3-commandline

    why you don't use the bookmark for each server with the "Connect on stratup" option ?

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Or just save alle servers into your bookmarks and set different hotkey profiles into each bookmark. Why so complicated, when everything is possible already?

    you only need to set a hotkey to join your server in the "default" hotkey setting. This profiles is loaded, when tab is not connected to a server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Are multiple server profiles possible?
    By Damageman in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 11:26 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: December 2nd, 2014, 07:28 AM
  3. [Resolved] Multiple Profiles Won't Work
    By GreenBanana in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: November 7th, 2012, 11:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •