Forum

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    April 2011
    Posts
    3

    TS3ANetwork::Connect failed error: 110

    Hello everyone,

    I restarted my teamspeak 3 server 2 days ago and keep getting this error:
    Code:
    2011-04-01 17:18:55.191005|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta30 [Build: 12998], Linux
    2011-04-01 17:18:55.197058|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    MySQL plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2011-04-01 17:18:55.197085|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 1
    2011-04-01 17:18:55.263744|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2011-04-01 17:22:04.451653|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    2011-04-01 17:22:04.473965|ERROR   |Accounting    |   | Unable to connect to accounting server
    2011-04-01 17:22:04.474012|ERROR   |ServerLibPriv |   | Server() error while starting servermanager, error: unable to connect to accounting server
    The server ran for 110 days before i restarted it and now it won't start.

    What can I do to solve this problem?

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Check if the 2008 port is still open.
    Check if you can ping accouting.teamspeak.com (on the linux system).

    If you can't, it sound like a DNS problem (maybe after an update)

    Info:
    This question has been answered many time on this forum, you can get several infos/answers using the search function.

  3. #3
    Join Date
    April 2011
    Posts
    3
    The port is open. I even disabled iptables to be 100% sure it is not a firewall related problem.
    Code:
    [email protected]:~$ ping -c 9 accounting.teamspeak.com
    PING accounting.teamspeak.com (62.146.63.84) 56(84) bytes of data.
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=1 ttl=57 time=7.36 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=2 ttl=57 time=7.11 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=3 ttl=57 time=6.99 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=4 ttl=57 time=7.58 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=5 ttl=57 time=7.30 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=6 ttl=57 time=7.05 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=7 ttl=57 time=7.17 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=8 ttl=57 time=7.32 ms
    64 bytes from accounting.teamspeak.com (62.146.63.84): icmp_seq=9 ttl=57 time=7.32 ms
    
    --- accounting.teamspeak.com ping statistics ---
    9 packets transmitted, 9 received, 0% packet loss, time 8080ms
    rtt min/avg/max/mdev = 6.992/7.249/7.580/0.197 ms

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    kp
    Posts
    3

    Server always shut down

    Hi all,

    i have a big problem with my Teamspeak server.
    My Teamspeak server goes out suddenly and then back on. Say, anyone who is on the server gets a reconnect. I can find no major problems in the log from this one

    Code:
    2011-05-29 02:13:39.075501|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 0
    2011-05-29 02:14:00.075905|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    2011-05-29 09:02:41.452202|DEBUG   |VirtualSvrMgr |   | pruning old log entries
    Last edited by Schwamm; May 29th, 2011 at 04:20 PM.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    kp
    Posts
    3
    Have anyone a idea how can i fix it?

  6. #6
    Join Date
    June 2011
    Posts
    2
    The same Problem, but after update on RC1
    04.06.2011 - 20:24:34 1 read invalid packet size size
    04.06.2011 - 20:24:34 1 TS3ANetwork::Recv failed error: 104
    TS Server - no speaking, Server go to 100% CPU, no web-Services, Emergency Shutdown. Start the Server , all is ok.

    One day Later.
    05.06.2011 - 01:25:51 1 TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    Maybe DNS Error... ok

    05.06.2011 - 22:18:31 1 read invalid packet size size
    Only this find it in Log, but the ts server crashed the root Server.
    Emergency Shutdown, start the Server , all ok.

    Linux - Centos Root Server
    The Ports are free, DNS ok.

    Today i have extended the Server from 1 cpu upgrade to 2 cpu and 1gb ram to 2 gb ram
    I hope this is better for the server , i must show tonight.

    Sorry for bad english and have any a another Idee to fix the Problem?

  7. #7
    Join Date
    June 2011
    Posts
    2
    No Problems. TS3 Server rc1 required more Hardware, i think
    2 Cores and 2 GB Ram working fine , without Problems.
    No Connection lost no Crashes , perfekt working.

  8. #8
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Connect failed error: 110

    hello,

    have now are three days searching the internet but unfortunately found no solution.

    I have the following problem:

    My TS-3 server starts at irregular simple new! So it looks at least. However, he tells me my server are already running several days even though he intended to meet in the last 20 times 5 is restarted.

    I browse through the logfiles is "just" noticed:

    TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 0
    TS3ANetwork::Connect failed error: 110


    I have now looked into this as my team starts Speak! This is all as it should be. The server is started as TeamSpeak.

    The server is in the Iptables in there either.


    Debian Lenny system with Confixx.


    Does anyone know why my server is a piece of advice always starts up again?

    to the mods:

    sorry that I had posted in German!


    mfg
    Prometheus

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] TS3ANetwork::Connect failed error: 111
    By djdiper in forum Server Support
    Replies: 68
    Last Post: August 22nd, 2018, 06:07 AM
  2. TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    By gpcore in forum Server Support
    Replies: 36
    Last Post: March 9th, 2018, 02:55 AM
  3. TS3ANetwork::Connect failed error: 60
    By Kenneth M in forum macOS
    Replies: 2
    Last Post: November 12th, 2012, 09:05 PM
  4. TS3ANetwork::Connect failed error: 101 ??
    By Mikebazz in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: April 15th, 2012, 04:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •