Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12

    Cant Upload Files or Avatars and TSViewer says "server is not running"

    Hello,

    I have a BIG problem. My Teamspeak server is running normaly like all the time. But since April 8 TSViewer says Server ist not running and I cant upload Avatars or Files. I dont changed anything. I have a free non commercial license and have 3 virtual TS Server with 300 Slots used. On each TS 100.

    Can anyone helpt me? TS is runing on an Windows Server 2008 R2 SP1 Web Edition

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Sound like a windows firewall update.
    Do you check it ?

  3. #3
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12
    No, i have the Firewall offline. =/

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Quote Originally Posted by TrueEdge
    I cant upload Avatars or Files
    Do you check if the upload quota is not reached (if there is one)?

    For TSViewer, all query permissions are ok ?
    Are alone with the query access and password ?

    Do you check if you have something (error or information message) in your server log ?
    Can you connect from your computer directly on the query port (with soft like putty or telnet command) ?

  5. #5
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12
    Upload quota ist -1

    Permissions are ok. Didnt changed anything and worked all the time.

    Putty close it self when i try to connect O.o

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Quote Originally Posted by TrueEdge View Post
    Putty close it self when i try to connect O.o
    I assume, on putty you selected the "Telnet" mode.

    Do you check your server log ?
    Do you try to restart your Teamspeak instance ?

  7. #7
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12
    Yes, I selected telnet.

    In the server log i cant find anything.
    I already restarted the server.

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    On the server machine, do you connect with telnet on the query port ?
    If yes check the server firewall.

  9. #9
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12
    I also tryed now direct from the server to connect via telnet, same result!

    On the server the Firewall is Offline. So no Firewall problem.

    TS IP if it helps... 188.40.46.198:1337

  10. #10
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Quote Originally Posted by TrueEdge
    I also tryed now direct from the server to connect via telnet, same result!
    In this case this is another problem (no a firewall/etc)

    COuld you post the first line of from the server log (just after the last restart - I assume the last of this afternoon)

  11. #11
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12
    Just restarted TS now

    2011-04-12 14:24:49.009362|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta30 [Build: 12998], Windows
    2011-04-12 14:24:49.013362|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2011-04-12 14:24:49.013362|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3
    2011-04-12 14:24:49.014362|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2011-04-12 14:24:50.455444|INFO |SQL | | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2011-04-12 14:24:50.518448|INFO |SQL | | pruning old guest clients where last connected time is older than 30 days, clients to remove: 6
    2011-04-12 14:24:51.296492|INFO |Accounting | | Licensing Information
    2011-04-12 14:24:51.296492|INFO |Accounting | | type : Non-profit
    2011-04-12 14:24:51.297493|INFO |Accounting | | starting date : Wed Oct 13 00:00:00 2010
    2011-04-12 14:24:51.297493|INFO |Accounting | | ending date : Thu Oct 13 00:00:00 2011
    2011-04-12 14:24:51.297493|INFO |Accounting | | max virtualservers: 10
    2011-04-12 14:24:51.297493|INFO |Accounting | | max slots : 512
    2011-04-12 14:24:52.086538|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2011-04-12 14:24:54.487675|WARNING |PermGroupMgr | 1| cldbid: 2, assigned to unknown gid: 2, ignoring!
    2011-04-12 14:24:54.606682|INFO |VirtualServer | 1| listening on 0.0.0.0:1337
    2011-04-12 14:24:54.922700|INFO |VirtualServer | 1| client connected 'eXiii | Flo'(id:1841) from 178.24.134.233:53447
    2011-04-12 14:24:55.318723|INFO |VirtualServer | 1| client connected '¦»OsB«¦ JackDaniels'(id:9) from 46.223.35.231:65096
    2011-04-12 14:24:55.598739|INFO |VirtualServer | 1| client connected '¦»OsB«¦ .FLicKz.'#'(id:2343) from 89.0.10.12:49309
    2011-04-12 14:24:55.750747|INFO |VirtualServer | 1| client connected '¦»OsB«¦ ῶΌLḞḬ™'(id:4) from 188.118.182.132:65211
    2011-04-12 14:24:55.831752|INFO |VirtualServer | 1| client connected '¦»OsB«¦ Mostw4nted'(id:2357) from 188.97.77.168:56068
    2011-04-12 14:24:55.918757|INFO |VirtualServer | 1| client connected 'amok aka saNNiboii'(id:136) from 87.174.14.223:57142
    2011-04-12 14:24:56.023763|INFO |VirtualServer | 1| client connected 'test - Jordi'(id:2604) from 80.25.116.17:4789
    2011-04-12 14:24:56.195773|INFO |VirtualServer | 1| client connected '¦»OsB«¦ TrueEdge'(id:2) from 46.223.35.231:60725
    2011-04-12 14:24:56.577795|WARNING |PermGroupMgr | 2| cldbid: 2571, assigned to unknown gid: 2, ignoring!
    2011-04-12 14:24:56.653799|INFO |VirtualServer | 2| listening on 0.0.0.0:9988
    2011-04-12 14:24:58.824923|WARNING |PermGroupMgr | 6| cldbid: 1308, assigned to unknown gid: 2, ignoring!
    2011-04-12 14:24:58.889927|INFO |VirtualServer | 6| listening on 0.0.0.0:8888
    2011-04-12 14:24:58.926929|INFO |CIDRManager | | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2011-04-12 14:24:58.930929|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011

  12. #12
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Quote Originally Posted by TrueEdge View Post
    Hello,
    ... TSViewer says Server ist not running ...
    Did you see that error gives, TsViewer?
    Have you tried to fix it?

  13. #13
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Quote Originally Posted by TrueEdge
    Putty close it self when i try to connect O.o
    I can connect on the query port now

    Try if TSViewer can connect on your server.

  14. #14
    Join Date
    April 2011
    Posts
    12
    TSViewer:
    Error
    Code: 1033
    server is not running
    So nothing I can do =/

  15. #15
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    2011-04-12 14:24:58.926929|INFO |CIDRManager | | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2011-04-12 14:24:58.930929|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011
    Could it be that he needs to put its WAN IP in the whitelist?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Server 'crash', "detected incorrectly running system clock"
    By meliorus in forum Server Support
    Replies: 52
    Last Post: June 5th, 2015, 05:33 PM
  2. Avatars stuck forever on "Loading" image.
    By Vael Victus in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 11:20 AM
  3. is now known as "TSViewer DBscanREG 1010171"
    By acidelic in forum General Questions
    Replies: 8
    Last Post: January 24th, 2013, 09:29 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: June 10th, 2011, 05:33 PM
  5. Avatars dont work => "file not found"
    By Walter123 in forum Client Support
    Replies: 8
    Last Post: February 22nd, 2010, 02:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •