Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Mute a Client by Server?

    Hi,

    is there any way for a server to mute a client?
    I tried ts3server_setClientVariableAsInt() and ts3server_setClientVariableAsString() with several flags. But only setting a new nickname worked.

    Thank you!

  2. #2
    Join Date
    July 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,191
    This is not possible.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] mute for client
    By DonBellozi in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: April 4th, 2014, 10:23 PM
  2. [Not possible] Two server of Ts in the same client avoid mute.
    By STIRA in forum Client Support
    Replies: 6
    Last Post: December 5th, 2013, 07:25 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: January 9th, 2011, 02:58 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: February 15th, 2010, 04:10 PM
  5. Mute a client
    By Gamer.Gamer in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: February 11th, 2010, 11:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •