Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801

    Public test server returning "convert error" when attempting to connect

    Getting the following with client build 14267, I don't know the server build as I can't connect.

    Code:
    <12:15:38> "Server": Server is going down for a restart...new server version
    <12:16:06> Server has been shut down: Server Shutdown!
    <12:16:06> Disconnected from server
    <12:16:07> Trying to resolve hostname voice.teamspeak.com
    <12:16:08> Trying to connect to server on voice.teamspeak.com
    <12:16:13> Failed to connect to server
    <12:16:14> Trying to resolve hostname voice.teamspeak.com
    <12:16:16> Trying to connect to server on voice.teamspeak.com
    <12:16:21>  Failed to connect to server
    .......
    <12:16:59> Trying to resolve hostname voice.teamspeak.com
    <12:16:59> Trying to connect to server on voice.teamspeak.com
    <12:17:04> convert error

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Got the build on that server: 14307.

  3. #3
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    peter added some utf8 stuff for preventing an crash maybe thats the cause. maybe your nickname ?

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    OK, I can connect, but I get that error still on several connect attempts.

    Maybe my nick as when I connect using the connect window my nick is ControlNode.

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Yes, if I attempt to change my nick to "Mr. ﻯcreech" I get that error.

  6. #6
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Not fixed with 14309.

  7. #7
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    Quote Originally Posted by Screech View Post
    Not fixed with 14309.
    probably because of the fact that the new build had nothing todo with that new issue

  8. #8
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Fixed in 14310

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM
  2. Can I use "whisper" to enable a "Public" and "Private" channel?
    By DadisAjax in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 28th, 2012, 11:59 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: January 5th, 2012, 05:04 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2009, 08:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •