Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    September 2009
    Location
    somwhere
    Posts
    92

    Solved connect button is grey

    hi folks! i was wondering if anyone knows a solution to the following issue:

    Issue: The "connect" button under the "connections" option at the top of teamspeak is grey and un clickable version rc-1 for what ever reason one of my members can not connect to my server via this method.

    Testing this problem i have learned that the connect button will only grey out when either "A" no address is entered in the address field or "B" when no nickname is entered. HOWEVER in this case both fields are filled out properly and yet the connect button is still greyed out preventing him from connecting to the server.

    I suggested to him that he set up a bookmark with "automaticly connect on startup" box checked to see if this resolves his issue. However the results of that have not reached me yet. I was wondering if anyone had this issue or resolved it in some way, This is a new issue directly related to the new rc1 update (no issues of this nature pre rc1)

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    New England USA / Marnbach, Weilheim i.OB, Germany
    Posts
    428
    I haven't tested this out, but does he have an IDENTITY? Just a thought..

  3. #3
    Join Date
    September 2009
    Location
    somwhere
    Posts
    92
    Solved: The issues was user error or improper input from the user. in this case there was [SPACE] in front of the address thus preventing him from connecting to the server take note for other users making this mistake.

  4. #4
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    I dont think that this problem is solved. It isnt possible to write special characters in the Server Adress Field. If u try to connect to a domain name like mine "bäm-brothers.de", its not possible to click connect.

    mfg eMMe

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This is on our todo and this topic here can be marked as solved

    We did not think about the new IDN
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...-update-to-rc1
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Updated & connect button grey'd out
    By A_Mouse in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: May 12th, 2011, 10:51 AM
  2. Connect button on bookmarks dialog window
    By SShaadd in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: April 13th, 2010, 06:07 AM
  3. "Use Token" Button Grey
    By Rusteed in forum Permission System
    Replies: 4
    Last Post: April 4th, 2010, 05:24 PM
  4. [Solved] Grey Use Token button
    By Mouha in forum Permission System
    Replies: 3
    Last Post: March 11th, 2010, 11:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •