Forum

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
  1. #46
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350

  2. #47
    Join Date
    June 2005
    Location
    ???
    Posts
    7
    http://www1.minpic.de/bild_anzeigen....y=1298042&ende


    As you can see I've got nothing with default can not do any setting

    please help have now all been tried here in the forum which is

  3. #48
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,294
    Maybe your hotkey does not work? Have you tried Voice Activation or continous transmission in your client?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #49
    Join Date
    June 2005
    Location
    ???
    Posts
    7
    Have you tried Voice Activation or continous transmission in your client?


    yes I have tried everything it is still not

  5. #50
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    I can't talk

    I can't talk. I have a PTT key set which is ` and I press it and my button thing lights up, but when I talk no one can hear me Can anyone help?

  6. #51
    Join Date
    December 2009
    Location
    USA
    Posts
    15
    My friend is updated to RC1 and the problem she is having is that her MIC will randomly stop working while playing APB Reloaded. She can still hear us talking onTS, but her mic doesn't work. Any ideas?

  7. #52
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Cant speak at all!!!!!

    Hey guys , im trying 1 week now to fix it but i cant. The problem is that i cant talk , my voice is not being recognized by ts3. I tried ts2 and it was working fine but at ts3 i dont know whats wrong . Any suggestions???

  8. #53
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3

    Question Problem with sound

    Why I can not hear anything in TeamSpeak?

    I have tried to solve the problem but can not find the error.
    And try uninstalling the TeamSpeak but still remains the same.

    Anyone who can help me?

    Thanks.

  9. #54
    Join Date
    May 2011
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    40
    - check settings->options->playback->playback device...also use the test sound
    - check your windoes volume manager
    - post your system info
    - update your audio driver, myb also your codecs

  10. #55
    Join Date
    June 2011
    Posts
    1

    Can't hear other users over headphones in ts

    I logged into TS last night and couldn't hear anyone talking in TS over my headphones. The headphones apparenlty work. I can hear the ambient noise of the game and the voice of the TS Ai woman saying things like "user left your channel," but I can't hear the other people in my channel over my headphones. The only thing I can't hear on the head phones it seems is the other people in my channel. My sound was not muted, btw. This is for WoW.

  11. #56
    Join Date
    June 2011
    Posts
    1
    Same thing happened to me. my sound system is ok, I unistalled and re-installed, but nothing - i can log and see who is on the teamspeak, i can even see their circle flashing when they speak, but I hear nothing. All started after I upgraded to the newer version it seems.

  12. #57
    Join Date
    June 2011
    Posts
    1

    TS puts all other sounds on speakers (away from headset)

    Hi

    The last update of TS puts all audio output from my notebook to its speakers, away from the plugged-in headset. TS's sounds do play on the speakers. When I close TS all sounds come back to the headset immediately.

    TS-Build: 14345
    Hardware: HP Envy 14

    Jan

  13. #58
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Did you adjust your playback profile for the headset?

  14. #59
    Join Date
    June 2011
    Posts
    1

    Question Mic doesn't work on TS but works for other programs

    This started happening after I attempted to stream on Owned.tv with the xSplit program.

    When I check my settings for my mic on TS there is no playback on the test but on Skype the audio test work fine.

    The really odd thing is that the only time the mic works on TS is if I am in a call in Skype. As soon as I end the call no one can hear me on TS.

    Help please?

  15. #60
    Join Date
    June 2011
    Posts
    1
    Same problem with my TS. The Sound Test show my Voice but no one can hear me. Its only on TS all other Programs work fine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Client 14876: "Realtek" Can't Hear with 5.1 setup
    By DvdRom in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 7
    Last Post: August 20th, 2011, 11:00 PM
  2. Client 14876: "logitech G35" Can't Hear after update from RC2
    By tommy_9099 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 10
    Last Post: August 4th, 2011, 08:04 PM
  3. Hotkey for switch "push to talk" and "voice activated"
    By eternal-blue in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: January 8th, 2010, 10:08 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •