Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    October 2010
    Posts
    85

    Angry Permission menus are gone

    Hello, after i installed the new Version: 3.0.0-rc1 [Build: 14345] client.

    in the ts that we host, people changed their databases, i mean all registers are completed change, what i need to do?

    now i have the same version, and i can't do anything. we want an answer and solution of it.

    we have server version: Version: 3.0.0-beta30 [Build: 12998] on Windows`

    what should i do?, i mean the last version i was allowed to change register per regisgter and now it only gives default ones.

    i tell you that becuase we had. server owner, super admin, server admin, resgiser and gest

    now , the new version only knows server admin ; only a default one...
    if i want diferents server admins as last time is not possible... becuase it only gives only one

    thanks! we want an answer.

  2. #2
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Enable the advanced permissions system.

    SETTINGS->OPTIONS->APPLICATIONS

  3. #3
    Join Date
    June 2009
    Location
    Germany
    Posts
    8

    Some bugs with RC1

    Actually since I updated my Client from beta30 to RC1, I lost all my settings and had to reimport my identity..
    I've created 3 Groups Hoster -> Administrator -> VIP all 3 Groups got the same permissions (exept immunity and that), copied from the original Server Admin Group.

    I'm in the Group hoster but I can't access the right managment anymore with the new client.
    The Group hoster also got the permission to join a channel without asking for the passwords, nowadays with the RC1 client I get the password box but I can leave it empty and join..

    I wonder if this only happend to me?

    In hope of further Help,
    Robin

  4. #4
    Join Date
    June 2009
    Location
    Germany
    Posts
    8
    I did enable the Advanced Perm System, but I still can't edit channels.

  5. #5
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    What error do you get when you try?

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This is no longer a bugreport > Please discuss this on our section for permissiosn
    http://forum.teamspeak.com/forumdisp...mission-System
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #7
    Join Date
    January 2011
    Location
    USA
    Posts
    2

    New permissions layout

    The change to the permissions layout on the client was unnecessary, please be kind and return it how it was before the last update.

    Pro Tip: NOT broken don't fix, it was fine the way it was

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    New England USA / Marnbach, Weilheim i.OB, Germany
    Posts
    428

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Plugin Menus
    By SilentStorm in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: October 2nd, 2018, 02:07 PM
  2. [Resolved] OSX Context menus while using a second monitor
    By cebor in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 11
    Last Post: July 30th, 2015, 12:15 PM
  3. [Suggestion] More Menus
    By Conreason in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: February 1st, 2010, 09:20 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •