Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226

    Solved Problems with IDNs after update to rc1

    Hi,

    just upgraded my test client on my linux box at work from b36 to rc1 and I cannot connect to my server anymore. Just before the upgrade its been working. It seems to have something to do with its IDN. If I use the decoded domain name, it is working fine. Maybe something went wrong in the implementation of TSDNS?

    This client runs on Linux (32bit), I'll try a windows installation this evening.

  2. #2
    Join Date
    July 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,192
    Please give us the hostname that is not working, and the one that is working (decoded domain name...)

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226
    Meh, can't PM you? [removed the domain again, don't want it archived here ]
    Last edited by Baraan; May 11th, 2011 at 11:33 AM.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    I can reproduce it here

    This is now on todo
    Ticket ID: TS-515
    It is also not possible to use umlauts or other smybols as a-z 0-9 in our connect dialog
    Last edited by dante696; May 11th, 2011 at 03:06 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226
    Thanks, wouldn't want that in the final!

  6. #6
    Join Date
    July 2010
    Location
    Germany
    Posts
    27
    Great to see this is already tracked, I was slightly confused when this affected me today.

  7. #7
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    This has been fixed in our client version Rc2-pre1.
    TSDNS and IDN with utf8 can be used for your server.

    *tsdns_settings.ini needs to be converted to utf8
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Update to RC1 problems
    By burnacid in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 7
    Last Post: May 30th, 2011, 02:36 PM
  2. MIc problems Since new update
    By Alrakis in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: May 13th, 2011, 07:04 AM
  3. Problems with IDNs after update to rc1
    By Baraan in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: May 11th, 2011, 10:04 AM
  4. Problems with new update
    By ricoboy23 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 6
    Last Post: June 7th, 2010, 02:31 PM
  5. After Update from 22 to 23 Some little Problems
    By TSlein in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: June 3rd, 2010, 10:53 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •