Forum

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 79 of 79
  1. #76
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Well, the problem hasent been solved yet, so i'll post again.. Nothing has changed, i still lagg like hell.. As said before, everything works fine, i hear everyone loud and clear, no packetloss, nothing.. Still my friends dont seem to understand me at all.. I've tried reinstalling it, i'm using this rc2 client. I even tried Skype out, but there i dont have any issues what so ever, so it should be my TS client which is causing the problem.
    I rly like teamspeak so i really hope someone could help me finding the problem.

    Thanks.

  2. #77
    Join Date
    August 2011
    Posts
    1
    Hello everyone,
    after looking around the forum I think this post is the most suitable for the problem I'm experiencing with my Ts3...
    I'm a WOW player and lately I'm experiencing huge problems with my audio...

    Here below the client log file:

    31/08/2011 2.10.13 Info Logging started, clientlib version: 3.0.1 [Build: 15001]
    31/08/2011 2.10.13 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    31/08/2011 2.10.13 SoundBckndIntf Info Load Library failed with errorno 126
    31/08/2011 2.10.13 Info Registering plugin command id: {d0bea08f-8582-42f0-8e8d-568c7c93b5a9} appscanner_plugin
    31/08/2011 2.10.13 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    31/08/2011 2.10.13 Info Registering plugin command id: {3e6d3b4f-a015-4372-b959-c1c8d3bc14cc} clientquery_plugin
    31/08/2011 2.10.13 Info Registering plugin command id: {c7d99d22-49da-450a-a8b0-14ea22ed91a1} dx_overlay_plugin
    31/08/2011 2.10.13 ClientUI Info TeamSpeak 3 client version: 3.0.1 [Build: 15001]
    31/08/2011 2.10.13 ClientUI Info Qt version: 4.7.2
    31/08/2011 2.10.13 ClientUI Info Using configuration location: C:/Documents and Settings/***********/Dati applicazioni/TS3Client/ts3clientui_qt.conf
    31/08/2011 2.10.13 Input Info Input device name: Mouse
    31/08/2011 2.10.13 Input Info Input device name: Tastiera
    31/08/2011 2.10.14 ClientUI Info Last update check was: mer 31. ago 01:56:30 2011
    31/08/2011 2.10.17 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    31/08/2011 2.10.48 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData slept for 203 msecs
    31/08/2011 2.10.48 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData outerLoop proc (3) time: 203 msecs
    31/08/2011 2.10.54 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData slept for 200 msecs
    31/08/2011 2.10.54 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData outerLoop proc (3) time: 201 msecs
    31/08/2011 2.10.58 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData slept for 201 msecs
    31/08/2011 2.10.58 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData outerLoop proc (3) time: 201 msecs
    31/08/2011 2.10.59 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData slept for 208 msecs
    31/08/2011 2.10.59 Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData outerLoop proc (3) time: 209 msecs...

    and it goes on like that for ever...

    This practically makes the whole computer lag and I hear huge lagging/noises corresponding on each line of the log I posted before...

    Is it possible to fix this?

    I'm using SB AUDIGY 2 ZS, but before the last update I've never had similar problems with the same audio device...

    Thankyou!
    Regards

  3. #78
    Join Date
    December 2011
    Posts
    1

    repeating what they've said over and over

    when others speak..it keeps repeating what they've said over and over..sometimes as many as 10 times. The older version seemed to work just fine but when I upgraded to the newer Teamspeak 3, the problem started, making it all but impossible to use. Plz advise. I'm useing Windows XP Pro..32 bit Thank you, Larry

  4. #79
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    What is exactly your client version ?
    What is the service pack or your Windows ?
    What is your sound card ?
    The driver is updated ?

    Please read this post : http://forum.teamspeak.com/showthrea...522#post282522

    It's hard to help you without any information.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Welcome sound loop
    By Squelch87 in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: April 7th, 2013, 12:11 AM
  2. [On Todo] Rc1 client: Sound lags / kind of echos / Loop
    By Meldanor in forum General Questions
    Replies: 61
    Last Post: May 24th, 2011, 08:42 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •