Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
  1. #46
    Join Date
    March 2012
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Initium View Post
    Hello dear people on ze interwebz!

    I have been having continous connectivity issues with Teamspeak 3, the teamspeak server is fine, I am the only one who gets disconnected. While I am getting disconnected I am usually in a room with 3-11 people chattin'. And we play Battlefield 3 if that even matters.

    Connection Log: the log contains 2 disconnects

    2012-02-20 15:21:36 SCHandler Warning Got command data while disconnected, dropping
    2012-02-20 15:21:36 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2012-02-20 15:21:36 ClientUI Info Connection lost, want autoreconnect = 1
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Autoreconnecting
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Connect to server: 212.187.246.58
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Checking blacklist
    2012-02-20 15:21:37 Info Trying to resolve blacklist server
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Blacklist check ok
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Initiating connection: 212.187.246.58:9140 212.187.246.58
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Connect status: Connecting
    2012-02-20 15:21:37 Info Blacklist server resolved
    2012-02-20 15:21:37 Info Data sent to blacklist server
    2012-02-20 15:21:37 Info Data received from blacklist server: 1,
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Connect status: Connected
    2012-02-20 15:21:37 ClientUI Info Connect status: Establishing connection
    2012-02-20 15:21:38 ClientUI Info Connect status: Connection established
    2012-02-20 15:23:23 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2012-02-20 15:23:23 ClientUI Info Connection lost, want autoreconnect = 1
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Autoreconnecting
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Connect to server: 212.187.246.58
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Checking blacklist
    2012-02-20 15:23:24 Info Trying to resolve blacklist server
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Blacklist check ok
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Initiating connection: 212.187.246.58:9140 212.187.246.58
    2012-02-20 15:23:24 Info Blacklist server resolved
    2012-02-20 15:23:24 Info Data sent to blacklist server
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Connect status: Connecting
    2012-02-20 15:23:24 Info Data received from blacklist server: 1,
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Connect status: Connected
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Connect status: Establishing connection
    2012-02-20 15:23:24 ClientUI Info Connect status: Connection established

    ISP: Telia (Sweden) Down: 30mbit Up: 12mbit

    Thanks in advance!

    *** Thread Merged ***
    Heyas I am quoting Initium here since I have pretty much identical problem as he does. Problem's started after we changed ISP to our current one. and got a new modem to go with it. Teamspeak 3 is the only one this problem occurs. For example ventrilo and skype work without a hitch. We've tried opening ports etc... but it didn't help.



    ISP: Sonera (Finland) D/U: 93.72/10.62

  2. #47
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    Vinski, could you extend a bit the information "is the only one this problem occurs".

    Where it doesn't occur(if you use any of named and in worse than slightly lagging manner)?
    Skype
    TeamViewer

    What modem vendor, and model?
    Before that change, teamspeak3 was working fine?
    No additional (un)installs (firewall/antivirus/spyware) on client PC?

  3. #48
    Join Date
    March 2012
    Posts
    2
    The modem is Thomson TG789vn.

    Only TeamSpeak 3 keeps bouncing, other voice comm software remain unnaffected

    Others I use are;
    Skype
    Ventrilo
    Steam voice

    With Skype there's usually 2-5 people on simultaneously and with ventrilo 2-13, no connectivity issues have occured over several hours of use.

    I am not familiar with TeamView.

    No recent installs or uninstalls in regards to Spyware/antivirus/firewall on the PC.

    Troubles with TeamSpeak started after we switched our ISP provider to the current one and got the new modem with the change.

  4. #49
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    Vinski, could you go into your "Thomson TG789vn" configuration, and make a screenshot of how firewall settings page looks like?
    (Or do a test by disabling/turning it off and testing teamspeak3 if it works.)

  5. #50
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    Losing Connection then reconnects to server randomly.

    So Once in a while I just randomly disconnect from whatever server Im on and its getting really annoying. Im not going to go through all the details but i heard you can deactivate Ip flood detection or something. Im using the Thomson TG789vn router/modem and cant seem to find it, any help?

    This thread got moved

  6. #51
    Join Date
    December 2009
    Location
    Taiwan
    Posts
    313
    This is an old well-known bug for TS3, and even til now, the developers still couldn't understand what is the cause of this.

    but here's a easy solution for you

    1. Login to server query (via telnet, or putty, but NOT via TS3 Client)
    2. change the server port to another port OTHER than the one it is currently using.
    3. restart server, voila.

  7. #52
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Cakeman View Post
    So Once in a while I just randomly disconnect from whatever server Im on and its getting really annoying. Im not going to go through all the details but i heard you can deactivate Ip flood detection or something. Im using the Thomson TG789vn router/modem and cant seem to find it, any help?
    Hi @cakeman

    It seems a little bit difficult to find the 'ip flood detection' in this router.

    In this web threres is only a reference to the firewall page:
    http://screenshots.portforward.com/r...x_Firewall.htm

    It seems the configuration goes selecting a level... but no more 'images' for that.

    I've found this manual:
    http://www.google.es/url?sa=t&rct=j&...3cjRagitb4-4xw

    and in page 72 (searchin 'firewall') it's said:
    Code:
    The Thomson Gateway comes with an integrated firewall. This firewall has a number of predefined levels to
    allow you to adjusted the firewall to your needs.
    The Firewall is disabled by default.
    In the manual there isn't more details about the options.
    Probably your router has other level that 'Disable'.
    Try selecting 'Disable' and tell us the result.

    Good luck.

  8. #53
    Join Date
    June 2012
    Posts
    1
    Joined specifically to post this:


    To all that have this problem:

    Have you tried changing the Encapsulation method on your router settings page, where you have all the advanced current connection information, from VC MUX to LLC?

    Worked for me, also fixed another service that kept doing the same sort of thing, was ripping my hair out for months trying to figure it out.

  9. #54
    Join Date
    December 2012
    Posts
    9
    I too have an iinet with a boblite router and have the same problem. I have updated my firmware and told iinet what has occurred for syndakat but it still occurs. Any suggestions.

  10. #55
    Join Date
    May 2013
    Posts
    6
    I have a D-Link router and I'm having the same problem, however it only happens on one server for me. The other servers I've tried to join like the public teamspeak server are fine. I only experience this problem with this one server that is locally hosted from a VPS.

    My firewall settings are completely off, I have re-created both the server, and re-downloaded the client and still occurring. Any suggestions?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Teamspeak crashes very frequently please help.
    By TheMarineGamer in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: April 8th, 2014, 11:23 AM
  2. Frequently asked Permission Issues/Questions
    By Chris in forum Permission System
    Replies: 0
    Last Post: November 27th, 2013, 02:52 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: July 17th, 2013, 05:36 AM
  4. [Rejected] Stop Updating So Frequently
    By Warlord Kentax in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 8
    Last Post: August 9th, 2012, 03:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •