Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    June 2011
    Posts
    2

    Ts3 server binding help

    hello first off this is the first server i have ever attempted to set up i have watched a youtube vid on how the setup goes and acquired a not for profit license i started the server and it seemed to be running fine till i rebooted it now it says

    (
    "TeamSpeak Server 3.0.0-rc1 [Build: 14468]",
    "(c)TeamSpeak Systems GmbH",
    "",
    "Logging started",
    "2011-06-07 20:57:41.944299|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-rc1 [Build: 14468], MacOSX",
    "2011-06-07 20:57:41.944646|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH",
    "2011-06-07 20:57:41.944717|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3",
    "2011-06-07 20:57:41.944998|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)",
    "2011-06-07 20:57:41.961651|INFO |SQL | | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days",
    "2011-06-07 20:57:43.085391|INFO |Accounting | | Licensing Information",
    "2011-06-07 20:57:43.085462|INFO |Accounting | | type : Non-profit",
    "2011-06-07 20:57:43.085514|INFO |Accounting | | starting date : Tue Jun 7 00:00:00 2011",
    "2011-06-07 20:57:43.085556|INFO |Accounting | | ending date : Thu Jun 7 00:00:00 2012",
    "2011-06-07 20:57:43.085593|INFO |Accounting | | max virtualservers: 10",
    "2011-06-07 20:57:43.085632|INFO |Accounting | | max slots : 512",
    "2011-06-07 20:57:43.147755|ERROR |FileManager | | bind() failed: 48",
    "2011-06-07 20:57:43.147826|ERROR |FileManager | | bind failed on 0.0.0.0:30033",
    "2011-06-07 20:57:43.420672|ERROR |VirtualServer | 1| bind failed on 0.0.0.0:9987",
    "2011-06-07 20:57:43.421511|ERROR |VirtualSvrMgr | | loading VirtualServer(1) failed to start, error: unable to bind network port",

    now i know this is probably a simple fix but I'm not even sure what I'm looking for so any help you can give me would be appreciated

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Posts
    2

    i fixed it

    i figured it out, yeah im slow

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Binding the TS3 server to a specific IP
    By sinister_evil in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2012, 11:10 PM
  2. Binding multiple IPs to a single server?
    By CryoNine in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: March 16th, 2010, 05:00 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •