Forum

Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 520
  1. #376
    Join Date
    July 2014
    Posts
    3
    @Meelkee : thanks for the answer. When I set the value from the VAD settings of TS itself, I have to turn it back to PTT after. When you put it back in PTT, the VAD level is automatically reset to 0 :/

  2. #377
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    @UneFriteUneFois: Try this: click "Apply" when VAD is activated and the level has been set. Then change to PTT and hit apply again.

  3. #378
    Join Date
    July 2014
    Posts
    3
    @Meelkee: Seem to works fine, can't test it right now w/ vocal but the set up is save and doesn't reset at 0! Thanks for the great supprt

  4. #379
    Join Date
    July 2014
    Posts
    1
    ok ive been scrolling and on my mac is there a way to play youtube links through the soundboard or add spotify to it?

  5. #380
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Youtube: yes, if you've got VLC installed and activated in the plugins' options.
    Spotify: nope, sorry.

  6. #381
    Join Date
    July 2014
    Posts
    2
    hey I'm new to this soundboard but can you tell me how to use vlc player for this soundboard? like i have the option for it selected in the options but have no idea how to use it for teamspeak

  7. #382
    Join Date
    February 2010
    Location
    Hollandia
    Posts
    57
    So i installed vlc 64bits and enabled it in the plugin to use.
    Still if i play something in vlc nobody on teamspeak hear the sounds.

    Is there something to do besides restarting the teamspeak/system

  8. #383
    Join Date
    July 2014
    Posts
    1
    Did anybody figure out how to play music through youtube?

  9. #384
    Join Date
    July 2014
    Posts
    2
    I find it funny that 2 people after me are asking about the vlc/youtube thing, like theres no clear tutorial for it and I think there should be at least one for the people that are new to it

  10. #385
    Join Date
    July 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Hi,
    first thanks for such a great plugin, but we have some problems with it...

    At first everything went fine as we followed your tutorial to install it on an Ubuntu server, until we tried to activate VLC, we tried some thing and at the end is its running now (VLC), but everytime we try to start the Client we get one of the two following messages in the terminal:

    [email protected]:~/TeamSpeak3-Client-linux_amd64$ ./ts3client_runscript.sh
    QXcbConnection: Failed to initialize XRandr
    Qt: couldn't retrieve an initial keyboard state
    2014-07-31 20:42:43.504964|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.15.1 (2014-07-14 12:31:32)
    2014-07-31 20:42:43.505101|INFO | | | SystemInformation: Linux 2.6.32-042stab090.3 #1 SMP Fri Jun 6 09:35:21 MSK 2014 x86_64 Binary: 64bit
    2014-07-31 20:42:44.016759|ERROR |SoundBckndIntf| | /home/teamspeak/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/soundbackends/libpulseaudio_linux_amd64.so error: NOT_CONNECTED
    2014-07-31 20:42:44.520308|ERROR |SoundBckndIntf| | /home/teamspeak/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/soundbackends/libpulseaudio_linux_amd64.so error: NOT_CONNECTED
    2014-07-31 20:42:44.545844|INFO | | | Loading plugin: libappscanner_plugin
    2014-07-31 20:42:44.545924|INFO | | | Loading plugin: libclientquery_plugin
    2014-07-31 20:42:44.545964|INFO | | | Loading plugin: liblua_plugin
    2014-07-31 20:42:44.546001|INFO | | | Loading plugin: libsoundboard_plugin
    2014-07-31 20:42:44.546038|INFO | | | Loading plugin: libtest_plugin
    2014-07-31 20:42:44.548476|INFO |Query | | listening on 127.0.0.1:25639
    [email protected]:~/TeamSpeak3-Client-linux_amd64$ ./ts3client_runscript.sh
    QXcbConnection: Failed to initialize XRandr
    Qt: couldn't retrieve an initial keyboard state
    2014-07-31 20:42:40.251065|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.15.1 (2014-07-14 12:31:32)
    2014-07-31 20:42:40.251257|INFO | | | SystemInformation: Linux 2.6.32-042stab090.3 #1 SMP Fri Jun 6 09:35:21 MSK 2014 x86_64 Binary: 64bit
    2014-07-31 20:42:40.261957|DEBUG |PulseAudio | | connected to pulse audio server
    Do you (or someone else) have any tips for us, why the client won't start?

  11. #386
    Join Date
    August 2014
    Posts
    1

    Need HELP with TS3 Soundboard

    Hey guys! I just needed some help making the soundboard to work. Right now everything is working properly except the sounds from the soundboard going through the mic. I can hear it the sound play but my friends can't hear it
    So if you guys could please help me because I don't know what to do.

    Also this is the youtube video I used as a guide.

    https://www.youtube.com/watch?v=T3ULUpjaNVw

  12. #387
    Join Date
    August 2014
    Location
    Iran
    Posts
    3
    Hey Dear TS Support

    I have a problem . When I open SoundBoard in my TS (Version 3.0.16) and turn on Voice FX just when I start to talk team speak crashes and show me this bug :

    ts3_clientui-win64-1407159763-2014-08-30 22_21_43.740763.dmp

    Edit by Staff: Crashes in 3rd party plugin Soundboard, please remove that plugin and / or contact the author for support / updates
    Last edited by Chris; September 1st, 2014 at 09:09 AM.

  13. #388
    Join Date
    October 2011
    Posts
    7
    hello all
    can I have some explanation how to install and where ?
    I have the server on a separate machine sio I extract the plugin to the server etc... ?

    Thanks

  14. #389
    Join Date
    September 2014
    Posts
    2

    Crash-Bug TS3 Soundboad Plugin

    Hi, excuse me if I'm wrong section for my question. Forgive me but I am new to the forum and I'm also Italian. It 's not my intention to make mistakes. So excuse me if I'm wrong section.
    I wanted to report a crash bug that happens every time. I have Windows 8.1 64 Bit, I recently downloaded the plugin: "TS3 Sounboard" to hear a little 'music in the company, when I go to plugins> soundboard> configure> VoiceFX> enable voice FX crashes teamspeak3 me by giving me this error: http : //gyazo.com/d134273e061d80e18897625d24198eb4 Please help. Thank you for understanding.

  15. #390
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,265
    Please contact the plugin author.
    There is nothing we can do for you.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3Soundboard Bot - Looking for Beta-Testers
    By Meelkee in forum Tools / Web Based
    Replies: 51
    Last Post: January 5th, 2017, 11:27 AM
  2. Release ??
    By Scania in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: January 20th, 2010, 07:57 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •