Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 30 of 35 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 520
  1. #436
    Join Date
    March 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by veronimus View Post
    hey, ive downloaded the 64-bit version of the soundboard from your website ( kampfrausch.de) but i have not yet managed to install it somehow

    i get this picture when i try to install it, but it just wont show up on teamspeak.

    http://i.imgur.com/3U7f2KY.jpg?1

    i tried rebooting the pc/teamspeak => no luck

    thanks in advance


    ps: kannst auch in deutsch schreiben wenn du magst
    nobody knows a solution? (

  2. #437
    Join Date
    April 2015
    Posts
    1
    Is there a way to stop the playlist from jumping to next audio file?

  3. #438
    Join Date
    April 2015
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by BlueKnight View Post
    Any chance the flac crashing issue is fixed? I tried downloading the latest version of bassflac (2.4) but when I install it, TS crashes on launch. If I just enable VLC with the original flac files it doesn't crash but it doesn't play my flac files either.

    Love the plugin though
    I've got the exact same problem. I play my music through winamp, but my .flac files don't play. When I install bassflac, it either fails to do anything with the 32 bit version or crashes with the 64 bit one. And I can't get my VLC to work with it either.

    Has anyone had any help with this?

  4. #439
    Join Date
    August 2014
    Location
    Iran
    Posts
    3
    Hey
    When I want to use Voice FX feature in Soundboard plugin, my Teamspeak crashes and here is the file:




    My Windows Version: 8.1 Enterprise
    My TeamSpeak Version: 3.0. 16 ( Qt Version: 5.2. 1)
    My SoundBoard Version: 0.9.9.9k

  5. #440
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Thanks, but please use the latest version (1.0b5).

  6. #441
    Join Date
    August 2014
    Location
    Iran
    Posts
    3
    Thanks, Now it's fully functional !!!

  7. #442
    Join Date
    April 2015
    Posts
    2
    Thank for sharing.

  8. #443
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1
    Hey, wenn ich einen Sound abspiele hört man mich entweder mit einem total lauten Brummen im Hintergrund oder man hört mich gar nicht! Was kann ich tun?

  9. #444
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1

  10. #445
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1

    [Windows 8.1] Crash on connect after using TS3 Soundboard

    My TS3 Soundboard Plugin was working correctly and then all of a sudden, after putting one of my recordings on it, it just crashes everytime on connect. I've attached the debug file below.

  11. #446
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Did you by any chance install the Clownfish-Plugin recently? I've seen that plugin cause a lot of issues with my plugin.

  12. #447
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1
    I install TS3 and when i try install soundboard my client crash on start. This problem have only on win 7 x86. On x64 work correctly.

    22:30 - error with Version 1.0b5
    22:37 - error with APIv20 0.9.9.9

  13. #448
    Join Date
    August 2015
    Posts
    1

    Help please

    The addon does not load anymore after I updated teamspeak 3 today. Are you going to update the addon? I can't figure out how to install old version of teamspeak 3 or go back to the last version.

    Sounddll file is red in plugins.

  14. #449
    Join Date
    August 2015
    Location
    </root>
    Posts
    3

    Soundboard does not work with TS3 version 3.0.17

    As stated in the post's title, the soundboard plugin does not function on TeamSpeak 3 v3.0.17 when install on Mac OS X 10.10.4.
    It works perfectly with windows TeamSpeak 3 v3.0.17, so I have no idea what's wrong.

    Please help.

    btw, I tried deleting and reinstalling the plugin, but that did not work.
    (Screenshot Attached)
    Attached Images Attached Images  

  15. #450
    Join Date
    August 2015
    Posts
    1
    I've been using this soundboard for quite some time now and think it's pretty damn amazing. Recently, I updated to Windows 10 and have run into several bugs/minor annoyances. The ability to drag and drop sound files onto the soundboard seems to have broken as windows seems to restrict the files with no difference between file types. Though I can add files to the board through the sound and music menus but the button will remain unlabeled but playable. Not entirely sure how to go about fixing this one.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3Soundboard Bot - Looking for Beta-Testers
    By Meelkee in forum Tools / Web Based
    Replies: 51
    Last Post: January 5th, 2017, 11:27 AM
  2. Release ??
    By Scania in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: January 20th, 2010, 07:57 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •