Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    GER
    Posts
    94

    Forum bug, cant use search

    I cant get into the box next to "SEARCH FORUMS" on my IE9.
    With Firefox 5.0 it works.

  2. #2
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Thanks for reporting this. I'm able to reproduce this issue here and will fix it asap.


  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    I can confirm this with IE9. With Opera no problems.

    Edit: I was to slow :P .

  4. #4
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Damn you Internet Explorer!!!


  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by ScP View Post
    Damn you Internet Explorer!!!
    Always fun as website programmer with all the different browser engines .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. search feature in forum,
    By kiwi.eX in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: February 9th, 2012, 03:19 AM
  2. Forum bug, cant use search
    By BetaAlien in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: June 22nd, 2011, 03:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •