Forum

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 232
  1. #196
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    The answer for your problem is in post #2 of this thread.

    Repeating ourself will not help to solve the problem.
    per post 2 that i read before i posted this ... as i stated ports are open

    How to solve this?
    1. Open port 30033 TCP for file transfer. Test your file transfer after that. Upload and download some files into your channel.
    2. Upload and set your icons into target groups, channel or users.


    i have 2 different installs of ts one works one does not how can it be blocked port if one server works ?

  2. #197
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,273
    There is more in my post. It also explains why you get the error that an icon wasn't found.

    Could still be that your port is not opened when an applications runs from different path or user. Seen it all.
    Also could be that the port is still in use from installation 1.

    Edit
    What happens when you move installation to the place where installation 1 is at this moment?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #198
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by dante696 View Post

    Edit
    What happens when you move installation to the place where installation 1 is at this moment?
    server stopped:
    all files from ts & ts2 moved to my pc for backups..
    files from back up ts2 uploaded to ts folder all files inside ts overwritten by files from ts2.
    /ts ./ts3server_startscript.sh start no working icons server version 3.2.0

    deleted all files in folder ts reloaded back up , started server all icons and avatars working on server version 3.0.10.2 stopped this instance.

    cd ts2 ./ts3server_startscript.sh start
    server version 3.2.0 running no icons loaded to connecting clients

  4. #199
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,273
    Server 3.2 is outdated.

    Check if user who starts the folder has permissions to read & write in these folders.
    Check your server log for errors and right port.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #200
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    updated 3.2 to 3.3.0 restarted server icons still uploading to clients as 0 bit empty files / no icons showing

    ts2 folder, sub folders and all files set to 755 permissions.

    log.0
    2018-08-09 19:03:46.073128|INFO |ServerLibPriv | |TeamSpeak 3 Server 3.3.0 (2018-07-31 16:10:01)
    2018-08-09 19:03:46.073352|INFO |ServerLibPriv | |SystemInformation: Linux 2.6.37.6 #3 SMP Sat Apr 9 22:49:32 CDT 2011 x86_64 Binary: 64bit
    2018-08-09 19:03:46.075920|INFO |DatabaseQuery | |dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 3, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2018-08-09 19:03:46.076004|INFO |DatabaseQuery | |dbPlugin version: 3.11.1
    2018-08-09 19:03:46.076694|INFO |DatabaseQuery | |checking database integrity (may take a while)
    2018-08-09 19:03:46.210909|INFO |Accounting | |Licensing Information
    2018-08-09 19:03:46.211051|INFO |Accounting | |type : Non-Profit License
    2018-08-09 19:03:46.211126|INFO |Accounting | |starting date : Mon Apr 30 00:00:00 2018
    2018-08-09 19:03:46.211148|INFO |Accounting | |ending date : Sat Nov 10 00:00:00 2018
    2018-08-09 19:03:46.211167|INFO |Accounting | |max virtualservers: 10
    2018-08-09 19:03:46.211185|INFO |Accounting | |max slots : 512
    2018-08-09 19:03:46.491274|INFO | | |myTeamSpeak identifier revocation list was downloaded successfully - all related features are activated
    2018-08-09 19:03:46.765401|ERROR |Accounting | |https://accounting2.teamspeak.com responded with an invalid certificate: NOT_VALID_YET
    2018-08-09 19:03:48.144153|INFO | | |Puzzle precompute time: 1848
    2018-08-09 19:03:48.147341|ERROR |Accounting | |Error contacting server https://backupaccounting2.teamspeak.com: SSL_ERROR: SSL - An invalid SSL record was received
    2018-08-09 19:03:48.148176|ERROR |Accounting | |Unable to connect to accounting server
    2018-08-09 19:03:48.149271|INFO |FileManager | |listening on 0.0.0.0:30033, [::]:30033
    2018-08-09 19:03:48.335458|INFO |Query | |listening for query on 0.0.0.0:10011, [::]:10011
    2018-08-09 19:03:48.335654|INFO |CIDRManager | |updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1/32, ::1/128,


    log.1
    2018-08-09 19:03:48.334129|INFO |VirtualServer |1 |listening on 0.0.0.0:9987, [::]:9987
    2018-08-09 19:03:48.848302|INFO |VirtualServerBase|1 |client connected 'RifRaf'(id:6) from IP:REMOVED:62242
    2018-08-09 19:03:48.952519|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_969584446' by client 'RifRaf'(id:6)
    2018-08-09 19:03:49.373139|INFO |VirtualServerBase|1 |client connected 'lobby bot'(id:4) from IP:REMOVED:53671
    2018-08-09 19:03:49.841317|INFO |VirtualServerBase|1 |client connected 'Mike / FragCatcher'(id:2) from IP:REMOVED:59110
    2018-08-09 19:03:49.972891|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_969584446' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:49.987263|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_1769539231' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:49.991251|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_2724889810' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:49.991497|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_2025812485' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:49.991737|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_359251609' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:50.076732|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_1914360449' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:50.107894|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_1884761240' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    2018-08-09 19:03:50.133362|INFO |VirtualServerBase|1 |file download from (id:0), '/icon_910135015' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)

  6. #201
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,273
    Code:
    2018-08-09 19:03:46.765401|ERROR |Accounting | |https://accounting2.teamspeak.com responded with an invalid certificate: NOT_VALID_YET
    Your server time is wrong and seems to be in the future. This also can have an effect on file transfer.
    Please fix that time and timezone and then restart the server and try again.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #202
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    all so reinstalled 3.3 as a fresh install and re set up server / channels etc still no joy .

    will contact the server owner and have them check the D/T and adjust . may take some time will post again when done..

  8. #203
    Join Date
    August 2018
    Posts
    1

    The Icon Was Not Found

    Hello Guys,

    I have a problem with icons. On one server i cant see any icons.
    The server ip is there : removed
    I tried reinstall TeamSpeak and it doesnt help me.
    So thats reason why im writting here for help.
    Can you guys give me some tips how to fix it ?


    Thanks for quick answer
    Last edited by dante696; August 20th, 2018 at 10:58 AM. Reason: merged

  9. #204
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,273
    This is a server issue. Only the host can fix this.
    The icon was deleted from server or the user who started the server has no permissions to read folder.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  10. #205
    Join Date
    August 2018
    Posts
    1

    Icons not found.

    Can't see icons and cahnnel icons aswell.
    Everthing was good until i joined a server and this started.
    https://gyazo.com/85fc5662818469e0753ca9a156b51524
    It's only happening to me and no one knows how to fix it.
    Last edited by dante696; August 27th, 2018 at 11:25 AM. Reason: merged

  11. #206
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    installed 3.3.1 still no joy .

    will contact the server owner and have them check the D/T and adjust . may take some time will post again when done.
    **** time is now set to correct time icons still not working

  12. #207
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    deleted the install of 3.3.1 from the 4Netplayers.de files
    Re-installed using the dl file from gamed!de

    server uploaded , file licensekey.dat uploaded, , file ts3server_license_accepted uploaded
    used token , renamed server , uploaded icon , still getting error icon show on local pc that uploaded it but any other pc it will not show. second pc's \AppData\Roaming\TS3Client\cache\bHZIdk1ueU5EMHlOc 2I0OG42aW9VbllPTW1BPQ==\icons\icon_3156661270 shows up as "0 bytes" the cache was cleared , client restarted icon reloads again as 0 bytes file size with error "Transfer "icon_3156661270" reports: (lost file transfer connection)"

    from ftp: i can see the file/icon is in ts3/files/virtualserver_1/internal/icons/icon_3156661270 with a file size of 550 bytes

    ports rechecked :

    COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME
    ts3server 24366 Removed 34u IPv4 2638460 0t0 UDP
    Removed server location
    ts3server 24366 Removed 40u IPv4 2638373 0t0 TCP *:30033 (LISTEN)
    ts3server 24366 Removed 41u IPv6 2638374 0t0 TCP *:30033 (LISTEN)
    ts3server 24366 Removed 42u IPv4 2637755 0t0 UDP
    Removed server location
    ts3server 24366 Removed 52u IPv4 2637760 0t0 UDP *:9987
    ts3server 24366 Removed 53u IPv6 2637761 0t0 UDP *:9987
    ts3server 24366 Removed 55u IPv4 2637763 0t0 TCP *:10011 (LISTEN)
    ts3server 24366 Removed 56u IPv6 2637764 0t0 TCP *:10011 (LISTEN)

    also checked permissions:

    total 15716
    -rw-r--r-- 1 Removed users 57878 Aug 20 04:33 CHANGELOG
    -rw-r--r-- 1 Removed users 68141 Aug 20 04:33 LICENSE
    drwxr-xr-x 3 Removed users 4096 Aug 20 04:22 doc/
    drwx------ 4 Removed users 4096 Sep 8 13:49 files/
    -rwxr-xr-x 1 Removed users 914160 Aug 20 04:33 libts3_ssh.so*
    -rwxr-xr-x 1 Removed users 1000888 Aug 20 04:33 libts3db_mariadb.so*
    -rwxr-xr-x 1 Removed users 2191496 Aug 20 04:33 libts3db_sqlite3.so*
    -rw-r--r-- 1 Removed users 1612 Sep 8 13:45 licensekey.dat
    drwx------ 2 Removed users 4096 Sep 8 14:15 logs/
    -rw-r--r-- 1 Removed users 0 Sep 8 13:45 query_ip_blacklist.txt
    -rw-r--r-- 1 Removed users 14 Sep 8 13:45 query_ip_whitelist.txt
    drwxr-xr-x 2 Removed users 4096 Aug 20 04:33 redist/
    drwxr-xr-x 2 Removed users 4096 Aug 20 04:21 serverquerydocs/
    drwxr-xr-x 5 Removed users 12288 Aug 20 04:21 sql/
    -rwxr-xr-x 1 Removed users 11312064 Aug 20 04:33 ts3server*
    -rw-r--r-- 1 Removed users 6 Sep 8 14:15 ts3server.pid
    -rw-r--r-- 1 Removed users 208896 Sep 8 14:15 ts3server.sqlitedb
    -rw-r--r-- 1 Removed users 32768 Sep 8 14:54 ts3server.sqlitedb-shm
    -rw-r--r-- 1 Removed users 232688 Sep 8 14:54 ts3server.sqlitedb-wal
    -rwxr-xr-x 1 Removed users 129 Aug 20 04:33 ts3server_minimal_runscript.sh*
    -rwxr-xr-x 1 Removed users 2661 Aug 20 04:33 ts3server_startscript.sh*
    drwxr-xr-x 2 Removed users 4096 Aug 20 04:33 tsdns/

    please let me know if any permissions are incorrect ... the above are all stock install permissions ^

  13. #208
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    updated to teamspeak 3.4.0 -server_linux_amd64 still not working
    Last edited by FragCatcher; September 28th, 2018 at 02:03 AM.

  14. #209
    Join Date
    October 2018
    Posts
    1

    Please HELP!! The icon for server group was not found.

    https://gyazo.com/4ce807536d5f15e4b0e0f0066a149d6e

    I uninstalled team speak to downgrade to another version cause the current version kept crashing, I come back on teamspeak and no icons show up on the server I usually play on. But I'll go on another team speak and i'll be able to see there tags, if someone could help me that'll be heavily appreciated
    Last edited by dante696; October 15th, 2018 at 12:56 PM. Reason: merged

  15. #210
    Join Date
    November 2018
    Posts
    1

    Bug Icons!

    My TeamSpeak, it has a bug the icons are not appearing they are talking about no icone was found. I would like to sort this out because it is leaving my teamspeak annoying:louco: :confuso:
    Last edited by dante696; November 9th, 2018 at 08:18 AM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 07:01 PM
  2. Icons (file transfer connection timeout)
    By pown otto in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 30th, 2013, 04:02 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2012, 05:48 PM
  4. "/file transfer connection timeout" and much more
    By Ziollum in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2011, 10:28 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: December 4th, 2010, 07:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •