Forum

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 231
  1. #16
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,265
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  2. #17
    Join Date
    February 2012
    Posts
    7
    not!!!
    as I do that?
    open de port 30033 only?

  3. #18
    Join Date
    February 2012
    Posts
    7
    thank you!!!
    managed to solve the problem, helped me a lot!

    these ports are for what?
    UDP: 9987

    TCP: 10011

    thanks again!

  4. #19
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Hello.

    All the server ports, here:
    http://support.teamspeakusa.com/inde...-by-the-server

    Greetings.

  5. #20
    Join Date
    February 2012
    Posts
    1

    Icons not found

    Recently my group icons in TeamSpeak have been missing. Whenever i connect i get several errors like this:
    <02:47:16>The icon for server group "Guest Server Query (1)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Unknown (7)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Unknown (8)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Unknown (9)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Unknown (10)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Guest (5)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Unknown (6)" was not found.
    <02:47:16>The icon for server group "Normal (4)" was not found.

    The server uses custom icons but was working fine untill a few days ago when they disappeared. I'm just a user on this server and seem to be the only person affected by this.


    this is what it should look like (my friend):
    http://img809.imageshack.us/img809/4...0227025507.png

    and this is what mine look like:
    http://img703.imageshack.us/img703/2...0227025453.png

    Does anyone know how to resolve this?

    *** Thread Merged ***

  6. #21
    Join Date
    February 2011
    Posts
    4
    Hi, I'm a new forum, I hope I have written in the right place.
    I have this problem and I do not know how to solve:
    Transfer "avatar_" ... "reports: (file transfer connection timeout)
    Transfer "... avatar_ reports: (file not found)
    The icon for channel "..." (11 161) was not found
    Dots are for the name of the avatar, and 3 , and the name of the chanel
    Can you help me. Thank you.

    Thread has been merged

  7. #22
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    Can't see any server group or channel icons in one server.

    Okay, so I recently re-installed my Teamspeak 3 (Latest version) and now, on one of the two servers I use I can't see any server group or channel icons but on the other server I use I can see them. When I join it I see this:

    <15:47:59> The icon for the server was not found.
    <15:47:59> The icon for server group "Cozmonia (28849)" was not found.
    <15:47:59> The icon for server group "XBOX (28867)" was not found.
    <15:47:59> The icon for server group "Minecraft (29123)" was not found.
    <15:47:59> The icon for server group "Junior Admin (29144)" was not found.
    <15:47:59> The icon for server group "Awesome Person (29199)" was not found.
    <15:47:59> The icon for channel "[Dutch] Public Chat" (154708) was not found.
    <15:48:00> The icon for server group "TS Super Admin (28839)" was not found.
    <15:48:00> The icon for server group "Executive Admin (28884)" was not found.
    <15:48:00> The icon for server group "Head Admin (28883)" was not found.
    <15:48:00> The icon for server group "Town Management (28896)" was not found.
    <15:48:00> The icon for server group "Media Staff (29186)" was not found.
    <15:48:00> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.

    I don't see any of the tags next to people's nickname and on the side under 'Server Groups' all I see is this:

    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Cozmonia
    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% XBOX
    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Minecraft
    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Junior Admin
    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Awesome Person

    I am using Windows XP and the latest teamspeak. if anyone has a solution for this problem, please let me know.

    Thanks.
    Last edited by dante696; May 12th, 2012 at 05:25 PM. Reason: thread has been merged

  8. #23
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Am having the same problem with the icons, though only on one server, and i've talked to other people on the server, and it looks like am the only one having the problem.

    Anyway, so to get this fixed, the admin of the server have to re-upload the icons?

  9. #24
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,265
    Quote Originally Posted by Nitrius View Post
    i've talked to other people on the server, and it looks like am the only one having the problem.
    They can see the icons, as long they have it in their cache folder. This is one reason, why they could see it.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  10. #25
    Join Date
    June 2012
    Posts
    2

    Error while uploading an icon

    Good day,

    Today, I wanted to create a new server group called "Clan Member" with a custom icon to display it. The only problem is that it gives this error: Transfer "icon_734175968" reports: (could not open file transfer connection). I already used the search button, but I couldn't find any on the spot information about this subject, at least not in my case.

    Server software: teamspeak3-server_win32-3.0.5
    Client software: Latest version (don't know where I can find the version).

    Could someone give me a possible solution in steps?

    Thanks in advance,
    Maxinator33.

  11. #26
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Help -> About TeamSpeak gives away Version Number.

    Possible Causes:
    • Filetransfer Port blocked on the Server
    • Server got bad IP assigned to Filetransfer IP.
    • Firewall / Security Software on Client blocked it.
    • Client ran out of Ports to open a Connection.

  12. #27
    Join Date
    June 2012
    Posts
    2
    How can I possibly fix these problems?

  13. #28
    Join Date
    June 2012
    Posts
    1

    Exclamation TeamSpeak ICON error

    Hi,
    I want to insert an icon in my teamspeak server, but if i try to do it i receive this error:
    "Transfer "icon_2547854070" reports: (could not open file transfer connection)"


    Please Help ME!


    Greetings

    Matte

    This thread got merged
    Last edited by dante696; June 19th, 2012 at 09:24 AM.

  14. #29
    Join Date
    July 2012
    Posts
    8

    icon problems

    Hello, I try to add custom icons i downloaded (from the teamspeak download pages).
    Here is the step i do
    Permissions -> Server Groups -> Server admin -> Drop down arrow on Icon image (Top right) -> Edit Icon -> Upload -> Select the image i want -> Double click (Or clock once then press open)
    After that, nothing happens, i press reload, and NOTHING happens. Please help, it's urgent.

    First time using Teamspeak :/

    This thread got merged
    Last edited by dante696; July 9th, 2012 at 08:37 AM.

  15. #30
    Join Date
    August 2011
    Posts
    22
    You need to make sure that the icons are 16x16, if they are is there any error message ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 07:01 PM
  2. Icons (file transfer connection timeout)
    By pown otto in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 30th, 2013, 04:02 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2012, 05:48 PM
  4. "/file transfer connection timeout" and much more
    By Ziollum in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2011, 10:28 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: December 4th, 2010, 07:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •