Forum

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 232
  1. #61
    Join Date
    August 2014
    Posts
    3

    Angry No Icons

    I recently reformatted my computer. After re-downloading TS3, I come back to my regularly used TS to find that I have no icons. I never had to deal with this before so I have no idea how to fix it. This is a copy and paste of what it says every time I load into my TS.

    <12:53:40> The icon for channel "Welcome Lobby" (14818) was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "Dayz" was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "2LT" was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "Member" was not found.
    <12:53:40> The icon for channel "Office" (14820) was not found.
    <12:53:40> The icon for channel "Recruitment Office" (14821) was not found.
    <12:53:40> The icon for channel "Tom Clancy The Divison" (14824) was not found.
    <12:53:40> The icon for channel "Star Citizen Info" (14825) was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "LTC" was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "Rust" was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
    <12:53:40> The icon for server group "COL" was not found.
    <12:53:47> The icon for server group "MG" was not found.
    <12:53:47> The icon for server group "Director" was not found.
    <12:53:47> The icon for server group "Fox Company" was not found.
    <12:53:52> The icon for channel "" (0) was not found.
    <12:53:55> The icon for channel "" (0) was not found.


    Is there a way to just turn on so TS3 auto downloads these when I come in, or am I gonna have to dowload them all personally? P.S. That would be really annoying.

  2. #62
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Tell the admin to fix his server.

  3. #63
    Join Date
    August 2014
    Posts
    3
    You sure it's an issue server side? I'm the only person with the issue.

  4. #64
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by FabledLegacy View Post
    You sure it's an issue server side? I'm the only person with the issue.
    Ask to other user for deleting his cache:
    Disconnected from all servers --> Settings --> Options --> Security --> "Clear cache" buttons and select 'Clear cache' --> "Ok" button
    Maybe after this action you will be two persons with the issue.

  5. #65
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,305
    Quote Originally Posted by FabledLegacy View Post
    You sure it's an issue server side?
    This is a server error message, that was send to your client. This is definitly a server problem.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #66
    Join Date
    August 2014
    Posts
    3
    Now that I know what it is, for sure, I can get it fixed. Thanks for the help.

  7. #67
    Join Date
    November 2014
    Posts
    2

    Tags and Icons not showing up...

    Hello,
    I have recently re-installed TS3 and since then the user tags/icons do not show up anymore.
    If you look at the attached pictures, you will see the 3 players on top, who have at least 4 tags each, not showing up.
    Pz_Beginner who has 2 tags, which are posted on the right pane, do not show up in the main window.

    Click image for larger version. 

Name:	TS3 problems 01.jpg 
Views:	570 
Size:	474.6 KB 
ID:	11558
    Last edited by dante696; November 6th, 2014 at 09:12 AM. Reason: merged

  8. #68
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,305
    That's no bug. Someone deleted the file or the server can not read the files.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #69
    Join Date
    November 2014
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    That's no bug. Someone deleted the file or the server can not read the files.
    I see, but everybody else sees the icons except me!

  10. #70
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    That "everybody else" probably have these icons cached.
    Yet again, see the server logs.

  11. #71
    Join Date
    November 2014
    Posts
    1
    I too have the same problem after a crash of the TS, how can I fix it? All others see the icons I do not. I also uninstalled TS but nothing.

  12. #72
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    The server is broken, there is nothing you can do as a user except bugging the admin to fix his server.

  13. #73
    Join Date
    November 2014
    Posts
    8

    I can see Icons, but my buddies dont.

    Hi!

    first of i searched all over the internet to fix it but it still dont work.
    Also i can see the icons but they dont.

    My buddies cannot see any icons, the only thing they can see is this (click link) http://gyazo.com/d82dddf659ae105da2ce688c910d5237


    i was looking at this thread
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...-was-not-found
    but it still dont work.


    - Dwight
    Last edited by dante696; December 2nd, 2014 at 08:20 AM. Reason: merged

  14. #74
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Your links don't work, but from the search terms I make an educated guess: The icons do not exist at all, you just have some cached. Please upload icons to your server.

  15. #75
    Join Date
    November 2014
    Posts
    1

    "Icon for Servergroup "X" not found"

    Hi all,

    I have the problem, that I cant see any Icon in the client.

    What is the problem?

    Iīve installed TS3 several times from different mirrors, but always the same - no icons.
    Other users on this server donīt have this error.

    Click image for larger version. 

Name:	error.JPG 
Views:	264 
Size:	35.5 KB 
ID:	11667

    Click image for larger version. 

Name:	error2.JPG 
Views:	205 
Size:	30.0 KB 
ID:	11668
    Last edited by dante696; December 1st, 2014 at 02:11 PM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 07:01 PM
  2. Icons (file transfer connection timeout)
    By pown otto in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 30th, 2013, 04:02 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2012, 05:48 PM
  4. "/file transfer connection timeout" and much more
    By Ziollum in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2011, 10:28 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: December 4th, 2010, 07:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •