Forum

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 228
  1. #166
    Join Date
    January 2018
    Posts
    1

    Transfer "icon" reports: (lost file transfer connection)

    Hello guys nowdays i start having a problem with my teamspeak i will send u an image so u can understund what i mean..
    Also when i try to connect teamspeak start lagging

    https://imgur.com/a/qskku
    Last edited by dante696; January 5th, 2018 at 04:30 PM. Reason: merged

  2. #167
    Join Date
    January 2018
    Posts
    2

    Server badge icons and server icon itself

    Hello there
    Recently I created my own TS3 server without any license. Just for private use for my couple of friends that I play games with.
    I am hosting it on my small laptop while I am playing games and I'm connected on TS through my main PC.

    The problem is.
    I created few server groups with icons +channels with icons
    I can easily and clearly see all icons (that have been downloaded from TS3 addons) even at "View Icons" option but
    my friends cannot see them. They just see blank papers on the places where Icons should be

    TS writes and error in the chat for them:
    The icon for channel "We play Roblox in here" (54) was not found.
    The icon for channel "We play Minecraft in here" (53) was not found.

    I have opened port 30033 on my router but that didnt help
    I changed b_icon_manage for every group in permissions but that didnt help as well

  3. #168
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47

    Android 3.1.8 on server 3.1 bug, bug no view icon

    Hello,

    I installed on the vps, the new server version of teampeak, the 3.1.0 beta, and I noticed that there is a bug, it doesn't show the icons, from the windows client, the icons are visible, but if within Android teampeak, the icons are not visible anymore.

    Solve as soon as possible please.

    Thank you
    Last edited by dante696; February 1st, 2018 at 09:58 AM. Reason: merged

  4. #169
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    The reason is that 3.1.8 beta did had the file transfer bug where you crashed.
    This broke the icons that where downloading before you crashed.

    Solution for anyone who used the Android beta 3.1.8:
    Stop the TeamSpeak application.
    Open TS3/cache on your SD card on your device.
    Delete affected or all folders.
    Now use the application again and the client will download the icons (as long file transfer works on server).


    i moved the thread to Android section and removed Server 3.1 from title.
    This is not a server bug.



    edit
    Sorry for the circumstances.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #170
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Hi dante, thank you for your reply.
    I think it's a 3.1.0 server problem, because when I access with teampeak android teams on all the other servers that are not 3.1.0, the icons are normally visible...

    I also tried to clean up the cache, and reinstall teamspeak on Android, but nothing changes.

    What should I do?

    Thank you

  6. #171
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Can you please send me the server in a private message?
    I will check that it when I'm back in the office.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #172
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Icons are not only visible on version 3.1.0 2 beta

  8. #173
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    I mean a server address
    Do you test in your LAN or a server we still can reach later?

    Edit
    Got your private message. You don't have to answer.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #174
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Hi dante, thank you for your reply.

    On teampeak server 3.1.0, I added the snapshot of the virtualserver, which I had created when using version 3.0.13.8, can this be the problem somehow?

    Thank you

  10. #175
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Are the files still there on your server?
    It could be that you have the same problem with your pc client, when you clear the cache there too.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  11. #176
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Hi dante, thank you for your reply.

    Yes, all the files are still on my server, no on pc, there's no problem, it all works normally.

    Thanks

  12. #177
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    That's all i need for now.
    Will check with pc when I'm back at my office.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  13. #178
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Hi dante, thank you for your reply.

    I noticed that from Teampeak android, on server 3.1.0, you can only see the ServerQuery icon, all the others are not.

    It is strange, however, that the ServerQuery client icon is visible, and the others are not.

    Thanks

  14. #179
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Your problem is not a client problem.
    Your set icons do not exist on server or can't be read.

    Here is my output from pc client (with empty cache).
    Code:
    <08:31:41> The icon for channel "Co-Founder" was not found.
    <08:31:41> The icon for channel "Administratore" was not found.
    <08:31:41> The icon for channel "Moderatore" was not found.
    <08:31:41> The icon for channel "Helper" was not found.
    <08:31:41> The icon for channel "Builder" was not found.
    <08:31:41> The icon for channel "Provino" was not found.
    <08:31:41> The icon for channel group "Unknown (0)" was not found.
    <08:31:41> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
    <08:31:47> The icon for channel "Opfactions" was not found.
    <08:31:47> The icon for channel "SkyWars" was not found.
    When inserting a snapshot your files are not restored. This only works, when you restore the server on same location.
    You need to copy the old files folder to the new server to make it work again or you upload the icons again.

    Thread will be merged to https://forum.teamspeak.com/threads/65614
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  15. #180
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Hi dante, thank you for your reply.

    I know that the icons are not included in the snapshot, but the icons of the virtualserver and room "Founder" are loaded, and from the client on pc, you can only see them from android no.

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 06:01 PM
  2. Icons (file transfer connection timeout)
    By pown otto in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 30th, 2013, 03:02 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2012, 04:48 PM
  4. "/file transfer connection timeout" and much more
    By Ziollum in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2011, 09:28 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: December 4th, 2010, 06:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •