Forum

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 228
  1. #181
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    The Founder icon (from ServrQuery Admin) you use is a icon that is included in the client icon pack.

    Yesterday i saw that icon with my Android client and now i see it on my 3.1 server.
    There is nobody on server with that icon set to retest it on your server. Can you set it to the Guest group for a while?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  2. #182
    Join Date
    September 2017
    Posts
    47
    Hi dante, thank you for your reply.

    Today has been released another 3.1.8 beta teampeak update for android, and the icon problem, and has been resolved apparently, now you see on server 3.1.0.

    Thank you

  3. #183
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Sorry i doubt that the update did fix that. This update compared with the beta before only had audio changes.

    But I'm glad it's working again.
    But you should fix all your missing custom icons on your server.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #184
    Join Date
    March 2018
    Posts
    3

    FREEBSD Icons bug

    I have created my own ts serwer on a freebsd system. Everything was fine till someone logged in and noticed the bug. Other users can't see the icons that i've uploaded. After some weeks of searching i found out only post that someone says it may be a problem with transfer. I don't know what that mean. Guys if you know what is the reason of this please help me.
    Last edited by dante696; March 1st, 2018 at 12:50 PM. Reason: merged

  5. #185
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Your report doesn't make this to a bug then! See post #2 for a "what do i need to do".
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #186
    Join Date
    March 2018
    Posts
    1

    i can't upload icons

    i can't upload icons to my ts server and i can't port forward 30033 because its on a VDS
    Last edited by dante696; March 1st, 2018 at 02:12 PM. Reason: merged

  7. #187
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Then there is nothing we can help with.
    Contact your host, somehow your voice port was forwarded too.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  8. #188
    Join Date
    March 2018
    Posts
    1

    Server Icon issue since Update

    Hello. Since the users on my server updated there client, some of them cant see some icons of server groups anymore. In Chat: "Cant find the Icon of Server group". My Hosting Provider cant help me. Now i ask here. Sorry for my english x)
    Last edited by dante696; March 6th, 2018 at 12:20 PM. Reason: merged

  9. #189
    Join Date
    April 2018
    Posts
    1

    Missing Icons

    Hey, I've had this issue for like 2 days. I've done a system restore twice, reinstalled teamspeak many times, updated it and all I can think of. I thought this issue was because of running CCleaner. But once I though about checking it on my phone THEY WERENT THERE EITHER, I was like WTH. I restarted the router, tried running on a pc I've never run it on before (without my myteamspeak account).


    At this point, I'm looking for solutions.

    https://cdn.discordapp.com/attachmen..._TeamSpeak.jpg
    &
    https://gyazo.com/74c7b006425e16b56767a5e44a74f491
    Last edited by dante696; April 24th, 2018 at 03:13 PM. Reason: merged

  10. #190
    Join Date
    June 2018
    Posts
    1

    Cant see icons on teamspeak

    Hello ,

    I need help with my teamspeak 3 i cant see the icons anymore after reinstalling my pc.
    im getting the message :

    The icon for channel "blabla" was not found.

    its not my own teamspeak server but a community server i clear my cache but that diddent work can anyone help me with this?

    Thanks

    Acromuz
    Last edited by dante696; June 6th, 2018 at 06:04 PM. Reason: merged

  11. #191
    Join Date
    August 2017
    Posts
    1

    [BUG REPORT] Server Group Error

    When ever I connect to a server, I don't do anything this just comes up:

    Click image for larger version. 

Name:	smith_1.PNG 
Views:	38 
Size:	57.8 KB 
ID:	16766Click image for larger version. 

Name:	smith_2.PNG 
Views:	37 
Size:	84.2 KB 
ID:	16767Click image for larger version. 

Name:	smith_3.PNG 
Views:	30 
Size:	83.2 KB 
ID:	16768Click image for larger version. 

Name:	smith_4.PNG 
Views:	29 
Size:	66.5 KB 
ID:	16769Click image for larger version. 

Name:	smith_5.PNG 
Views:	30 
Size:	20.3 KB 
ID:	16770

    P.S. I have reinstalled teamspeak

  12. #192
    Join Date
    July 2018
    Posts
    1

    Server avatar/icons error

    Hello, I've got an error on my Teamspeak 3 server, it's running on VPS. Those are the errors:
    <00:44:12> Transfer "icon_7895322" reports: (lost file transfer connection)
    <00:44:22> Transfer "icon_7895322" reports: (could not open file transfer connection)

    I can't upload icon or avatar to my server. Please help me.
    Last edited by dante696; July 29th, 2018 at 03:21 PM. Reason: merged

  13. #193
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11

    Unhappy more icon , avatar & file issues old server works, new server not so much

    i have ftp and putty control on two server versions on the same 64 bit Linux box:

    first one is in folder ts/ and is Linux 3.0.10.2 64 bit and runs fine all avatars and icons work as well as file transfers this server can be started and stopped at will and runs perfectly.

    second server is in folder ts2/ and is Linux 3.2.0 64 bit and is a fresh install no files from above server used. this server has issues with icons , file transfers , and avatars showing on pc's other then the pc they were uploaded from.

    it can't be a 30033 port issue as both ts server versions are being run from the same box. the 3.1 ts works fine and is shut down. with the cd ts2 in putty. the new server is started but no icons , avatars , or file uploads work. any file that is downloaded or in cache is 0bits file:///C:/Users/Mike/AppData/Roaming/TS3Client/cache/THV4em1QU1JOcDRqbXk0VFcrbmp3OVU5RXdFPQ==/icons/icon_910135015 they are all file names with no info. 0 bytes.... icons are all blank white empty files when opened in paint. any text file uploaded to a channel says it uploads to the server as finished... but on another pc it says the dl failed with error: <13:09:26> Transfer "test.txt" reports: (lost file transfer connection) the the file in my downloads folder says it is 0 bytes with no txt in the file.

    <19:56:30> The icon for channel "GuildWars2" was not found.
    <19:56:30> The icon for channel "Lounge" was not found.
    <19:56:30> The icon for the server was not found.

    <12:50:25> Transfer "icon_4199757973" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_4080782553" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_2025812485" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_987698218" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_2969365444" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_4052930200" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_2587174401" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_2581307335" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_3111375946" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_3334669463" reports: (lost file transfer connection)
    <12:50:25> Transfer "icon_1397889231" reports: (lost file transfer connection)

    again all file uploads and dl's , avatars and icons work on the older 3.1 Linux server on the same box as the ts 3.2.0 server that nothing file related works on ..

    snip-it from server logs:
    8/6/2018 15:50:49 VirtualServerBase Info file download from (id:0), '/icon_2804597324' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 15:50:49 VirtualServerBase Info file download from (id:0), '/icon_2641733837' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 15:50:49 VirtualServerBase Info file download from (id:0), '/icon_3197009947' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 15:50:49 VirtualServerBase Info file download from (id:0), '/icon_1591296208' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 15:50:49 VirtualServerBase Info file download from (id:0), '/icon_1057164858' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 15:50:49 VirtualServerBase Info file download from (id:0), '/icon_4082141278' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 16:09:32 VirtualServerBase Info file upload to (id:6), '/test.txt' by client 'Mike / FragCatcher'(id:2)
    8/6/2018 16:09:48 VirtualServerBase Info file download from (id:6), '/test.txt' by client 'lobby bot'(id:4)

    as you can see it says the file was UL.. and DL but the file size is 0 and is only sending the file name not the files contents.
    <13:09:26> Transfer "test.txt" reports: (lost file transfer connection)
    a empty file was placed in my downloads folder named test.txt with no info in it 0 file size

    EDITED line :first one is in folder ts/ and is Linux 3.0.10.2 64 bit to full version #
    Last edited by FragCatcher; August 9th, 2018 at 08:18 PM.

  14. #194
    Join Date
    August 2017
    Posts
    11
    i see my new post was moved/merged to a 8 year old post started back in 2011 but the admin that moved it did not respond with help.. is this the kind of help expected around here?

  15. #195
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    The answer for your problem is in post #2 of this thread.

    Repeating ourself will not help to solve the problem.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 06:01 PM
  2. Icons (file transfer connection timeout)
    By pown otto in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 30th, 2013, 03:02 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2012, 04:48 PM
  4. "/file transfer connection timeout" and much more
    By Ziollum in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2011, 09:28 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: December 4th, 2010, 06:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •