Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    October 2006
    Location
    San Antonio, TexASS | USA
    Posts
    85

    Exclamation voice_ip=IGNORED?

    Search failed me, at least the terms and verbiage i chose...

    Anyway, my issue is that I have 12 IP's for my server, I specified the voice_ip, filetransfer_ip, and query_ip but whenever I start my server the WAN IP is still only listed as the "MAIN" IP from the nic...

    I had to reformat the server, and had PRE RC TS3 Server, didnt have this issue, now all of the sudden im getting really annoyed really fast...

    Code:
    2011-06-23 07:05:08.649113|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-rc1 [Build: 14468], Windows
    2011-06-23 07:05:08.650113|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    MySQL plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2011-06-23 07:05:08.650113|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 1
    2011-06-23 07:05:08.670114|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 84 days
    2011-06-23 07:05:08.690115|WARNING |Accounting    |   | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2011-06-23 07:05:08.726117|INFO    |FileManager   |   | listening on ADDRESS-I-WANT:30033
    2011-06-23 07:05:08.728117|WARNING |VirtualSvrMgr |   | no VirtualServer matches supplied machine_id(EMPulseC0RE)
    2011-06-23 07:05:08.729117|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1, 
    2011-06-23 07:05:08.732117|INFO    |Query         |   | listening on ADDRESS-I-WANT:10011
    2011-06-23 07:07:42.242898|INFO    |GetWanIP      |   | WAN ip: ADDRESS-I-DONT-WANT
    Last edited by DSCKerry; June 23rd, 2011 at 07:34 PM.

  2. #2
    Join Date
    October 2006
    Location
    San Antonio, TexASS | USA
    Posts
    85
    So I did a search of just voice_ip and tried all the solutions there... nothing is working for me... its always using the first IP on the nic... which is NOT the IP I want the TS3 server to use...

    Whats so broken in the windows version (history repeating itself, TS2 anyone?) that EVERY SINGLE OTHER line in the ini is important but it IGNORES "voice_ip="?
    AND when using MySQL another "solution" was to change the bindings table with the specific ip (from 0.0.0.0), again, this is IGNORED...
    Even the command line isnt working for me!!!

    Can we get this fixed possibly BEFORE it comes out of RC? I mean seriously, this is a MAJOR (feature) issue...

  3. #3
    Join Date
    October 2006
    Location
    San Antonio, TexASS | USA
    Posts
    85
    Solution: http://www.r1ch.net/stuff/forcebindip/

    really sucks that I have to use 3rd party software to make TS3 Server work properly, but, what the hell...

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,495
    What i dont see here is ,that you havn't tried to connect to your voice server under your custom IP.
    The parameter works for me and yes its a windows machine. It changes the voice Ip only.

    GetWanIP can't be changed with any paramter.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    October 2006
    Location
    San Antonio, TexASS | USA
    Posts
    85
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    What i dont see here is ,that you havn't tried to connect to your voice server under your custom IP.
    The parameter works for me and yes its a windows machine. It changes the voice Ip only.

    GetWanIP can't be changed with any paramter.
    yes, i did try, i wouldn't have posted otherwise, you will also notice that I had tried because I said when I used the tool to change the IP that it worked... meaning connectable... sorry.. forgot somethings need to be detailed!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to change default voice_ip and run in background!
    By xfsasx in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: April 9th, 2011, 09:26 AM
  2. [solved] 3.0.0-beta25 server: voice_ip=0.0.0.0 malfunction
    By burnersk in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: July 11th, 2010, 02:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •