Forum

Results 1 to 12 of 12

Thread: Win 7 Problem

  1. #1
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7

    Solved Win 7 Problem

    Hi there,

    I got a new Computer with Win 7 64Bits on it, copied my identity from the old one and joined AntroX.de:2007. Unluckily I can't see more than 6 channels and loose connection after a few seconds.

    I installed TS 3 Windows 64 Bit version.

    I tried with disabled firewall.

    If you need further information just ask.

    Greetings

  2. #2
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    any AV installed?

  3. #3
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7
    Do you mean Anti-Virus? Avira...

  4. #4
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    yes,try without AV running?

  5. #5
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7
    No change...

  6. #6
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    what was your previous OS?

    Did you install TS3 on your new OS with administrator rights?

  7. #7
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7
    I had Vista befor -.- (hate it..)

    Yes, I did install it with administrator rights... on both PCs...

  8. #8
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    save then delete your identity
    make new identity
    does problem still exist?

  9. #9
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7
    Name:  TS3.PNG
Views: 88
Size:  24.2 KB
    All identities deleted, new one created, connect... No change...

  10. #10
    Join Date
    July 2011
    Posts
    1
    good post and Win 7

  11. #11
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7
    I managed to get throug 1 time now. I changed compability settings to: "Windows Server 2008", but it only worked 1 time then it disconnected and never did again since then.

  12. #12
    Join Date
    June 2011
    Posts
    7
    One of my drivers was the problem...

    Thanks to Teamspeak for the help and for the rest for trying to help me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Serveredit problem, and Admin user problem.
    By 0wn3r in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: December 23rd, 2018, 12:09 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •