Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 41 of 41 FirstFirst ... 31394041
Results 601 to 604 of 604
  1. #601
    Join Date
    March 2010
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Also das alte(original)TS ist nochmal online damit ich ordentliche Backups erzeugen kann.
    Egal wie ich das Backup anlege wenn ich dann auf meinem eignen(neuen) ts das Backup einspiele verschwinden alle channel ICONS und die channelrechte stimmen auch nicht. Ich vermute das dies mit den channel IDs zu tun hat.

    gibt es hier einen weg auch die Channel rechte korrekt wiederherzustellen?
    -> Das wiederherstellen über den Channeltree bringt den fehler:
    - parameter_invalid 0x0602 1538 invalid parameter für den command channelcreate (channel create geht aber)

    PS: wenn möglich häte ich bitte gerne Support - spende auch gerne etwas via PayPal

    PPS: ich habe jetzt mal das wiederherstellen eines komplett neu aufgesetzten servers versucht sowohl nur den channel tree als auch via snaphots ... die channelrechte & die clientspezifischen recht werden nicht übernommen bzw wenn nur zufällig da sie nicht an den client hash bzw den channelnamen gebunden sond sondern zu den IDs der TS3 Server diese sind jedoch von server zu server idividuell da sie auch instanzenübergreifend durchgezählt werden (zumindest vermute ich hier das problem)

    PPPS: also all icons bigger than 8kb wont be restored by the filebackup
    Last edited by +DS_DV+; December 23rd, 2019 at 11:46 AM.

  2. #602
    Join Date
    July 2014
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Dr_Pepps View Post
    Be sure that you use the right Port
    I'm not personalizing everything, my server is using the default 10011 port for ServerQuery connections. I am getting the same error, like the gentleman above, and it is not causing any problem in using YaTQA, I can click the error away, but still I find it annoying. What can I do with this, in order to prevent it from happening, popping up at every connection?
    I have received license from the YaTQA Dev, and I also use my TS3 server with my close to decade old NPL license.

    Name:  YaTQA error.png
Views: 200
Size:  70.1 KB

  3. #603
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Not sure what's worse: Using the YaTQA thread for TeamSpeak issues or posting TeaSpeak issues in the TeamSpeak forums.

    For non-TeaSpeak issues: Please send me a debug log (see FAQ) via email and explain what exactly you did for error 512.

  4. #604
    Join Date
    July 2014
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Not sure what's worse: Using the YaTQA thread for TeamSpeak issues or posting TeaSpeak issues in the TeamSpeak forums.

    For non-TeaSpeak issues: Please send me a debug log (see FAQ) via email and explain what exactly you did for error 512.
    Not sure what is the problem... I have posted here because this was suggested by YaTQA.
    I do happen to know what TeaSpeak is, however, I have no idea what made you think I have any problems with TeaSpeak. I have not encountered this error while using TeaSpeak and YaTQA, but Teamspeak3 and YaTQA.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Not Supported] I removed serveradmin from ServerQuery
    By bysrtc in forum Permission System
    Replies: 16
    Last Post: October 3rd, 2018, 02:21 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: August 10th, 2013, 04:25 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •