Forum

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 126
  1. #46
    Join Date
    December 2011
    Posts
    13
    When i try to upload an icon for my channels it says like this :

    <09:19:25>
    Transfer "icon_691087410" reports: (could not open file transfer connection)

    and thanks

    Edit by mod
    Post moved in the good thread.
    Last edited by florian_fr40; January 11th, 2012 at 08:40 AM.

  2. #47
    Join Date
    December 2011
    Posts
    13
    <01:55:41>The icon for channel "World of Warcraft" (14) was not found.
    <01:55:41>The icon for channel "Counter Strike Team 1" (3) was not found.
    <01:55:41>The icon for channel "Star Wars The Old Republic" (7) was not found.
    <01:55:41>The icon for channel "General Zero Hour Team 1" (5) was not found.
    <02:01:38>Transfer "icon_1827911473" reports: (could not open file transfer connection)
    <02:01:38>Transfer "icon_1081394037" reports: (could not open file transfer connection)
    <02:01:38>Transfer "icon_4219603380" reports: (could not open file transfer connection)
    <02:01:38>Transfer "icon_1445341113" reports: (could not open file transfer connection)
    <02:01:38>Transfer "icon_2253346527" reports: (could not open file transfer connection)


    i keep getting that

    any idea what to do?

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; January 21st, 2012 at 07:31 AM.

  3. #48
    Join Date
    January 2012
    Posts
    1
    I was having this problem, had forgotten to release the gate 30033, in my case resolved thereafter.

  4. #49
    Join Date
    January 2012
    Posts
    1

    Im running a TS3 with my PC

    Im running a teamspeak 3 server by portforwarding but the icons don't work...what ports do i have to use to get icons on my teamspeak to work?

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; January 21st, 2012 at 07:32 AM.

  5. #50
    Join Date
    February 2012
    Posts
    2

    Icons are not uploading

    Transfer "icon_2849359603" reports: (could not open file transfer connection)


    Port 30033 is open & is accessible.
    The file creates but the size is 0 bytes then it deletes after a short period of time.


    Thank you.

  6. #51
    Join Date
    February 2012
    Posts
    2
    Owner,
    Could you let me know any permissions that would effect this?

  7. #52
    Join Date
    February 2012
    Posts
    1

    Angry Transfer "avatar" berichtet: (could not open file transfer connection)

    *** German part deleted ***
    *** This forum is english only. ***


    I folgenes problem, I have my own server, but every other member of the server can put on this is not Avatar, among them is always set to "Transfer" avatar "reported: (could not open file transfer connection)" one and only at the where is it I am but I'm also on "localhost" into the ports 30 033 30 034 udp udp and tcp as the 30 033 and 30 034 tcp I have switched to free as in my router and when I win fire wall. Perhaps you have ideas how I could still ne the problem get out?
    Gruß Rewada

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; February 20th, 2012 at 07:47 AM.

  8. #53
    Join Date
    March 2012
    Posts
    4

    Unhappy <18:03:42>  Transfer "icon_1068354241" reports: (could not open file transfer connect

    Ok so im trying to put new icons that i got from here(green/grey/red) but when i try to upload them i get this error:
    <18:03:42>  Transfer "icon_1068354241" reports: (could not open file transfer connection)

    anyone know a fix for this?

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; March 10th, 2012 at 11:45 PM.

  9. #54
    Join Date
    March 2012
    Posts
    3

    Solved Server Icons not working!

    Hello I have a Teamspeak Server and I have the Server on my Computer.My friends can connect on the Server.I have uploaded some Icon Packs and I use them for different Server groups but my friends can't see the icons.I am the only one who can see them and I need somebody who can help me.

    Teamspeak Client: Teamspeak 3
    Server Version: teamspeak3-server_win64

    I hope somebody helps.

  10. #55
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,858
    We miss informations like, is your port for filetraqnsfer opened? And what error do your users get?
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...ighlight=Icons
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  11. #56
    Join Date
    March 2012
    Posts
    3
    Thanks for replying dante696.I know what the error was and now I've managed to fix it.I forgot to open the filetransfer port.

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; March 30th, 2012 at 02:24 PM.

  12. #57
    Join Date
    November 2012
    Posts
    2

    Cant upload icons

    i seem to be having trouble uploading icons.

    i get this error every time i try

    <22:18:40> Transfer "icon_181172533" reports: (file transfer reset)
    <22:19:01> Transfer "icon_181172533" reports: (could not open file transfer connection)

    no clue what to do. thanks in advance

  13. #58
    Join Date
    November 2012
    Posts
    2
    i opened the transfer port but i still get the same error. does it need a reboot?

  14. #59
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,077
    TCP Port 30033 (by default - can be changed) needs to be open and - in case of NAT - be forwarded to the correct ip.
    After that it should work. Maybe you opened it as UDP? A reboot never hurts but shouldn't be necessary at all.

  15. #60
    Join Date
    April 2009
    Posts
    7
    I am having the same issue. As far as server query and the actual voice server goes, it's working fine. But anything to do with 30033 is not working. I do have everything forwarded through my firewall, and reboots have been attempted on both firewall and server. Here is the netstat from my server for more information (without the MySQL and irrelevant connections):
    Code:
      TCP    192.168.1.143:10011    Ares:0                 LISTENING
     [ts3server_win64.exe]
      TCP    192.168.1.143:30033    Ares:0                 LISTENING
     [ts3server_win64.exe]
      UDP    192.168.1.143:2011     *:*                    
     [ts3server_win64.exe]
      UDP    192.168.1.143:9987     *:*                    
     [ts3server_win64.exe]
      UDP    192.168.1.143:9988     *:*                    
     [ts3server_win64.exe]
      UDP    192.168.1.143:9989     *:*                    
     [ts3server_win64.exe]
    I should also add that I can see other traffic from the internet on that IP and port, it just seems to be the filetransfer that is having issues.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 06:01 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: March 11th, 2013, 02:11 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •