Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 132 of 132
  1. #121
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    "Latest" is not a version number.

  2. #122
    Join Date
    October 2016
    Location
    Berlin, Berlin, Germany
    Posts
    160
    And who asked you? „Däämon“

  3. #123
    Join Date
    October 2018
    Posts
    1

    icons doesnt exist after update

    Hi :-)

    I have been searching online for a solution to my ts problem, but am lost, so will try and ask here, i updatet my ts to the 3.2.1 update and lost all the icons, i then tried to update to 3.2.2 in hopes of getting them back but no, i dont have any icons when i log on my clans ts, if i log on another ts they are there and no problem, but here is my question, how do i get my icons and rank signs back on my clans ts (im not the owner of the clan ts), when i log on i get this text:

    file not exists
    <16:34:47> file not exists
    <16:34:47> file not exists
    <16:34:47> file not exists
    <16:34:47> file not exists
    <16:35:02> The icon for channel "Grinder" was not found.
    <16:35:02> The icon for channel "Stillerum 1" was not found.
    <16:35:02> The icon for channel "Stronghold" was not found.
    <16:35:02> The icon for channel "Saloon (Musik)" was not found.
    <16:35:02> The icon for channel "LIVE Stream" was not found.
    <16:35:02> file not exists
    <16:35:02> file not exists
    <16:35:02> file not exists
    <16:35:02> file not exists
    <16:35:02> file not exists
    <16:35:04> You switched from channel "Lobby" to "Poke if needed"
    <16:35:17> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
    <16:35:17> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
    <16:35:17> The icon for channel "Poke if needed" was not found.
    <16:35:17> file not exists
    <16:35:17> file not exists
    <16:35:17> file not exists
    <16:35:17> The icon for channel "AFK" was not found.
    <16:35:17> The icon for channel "Giv mig lige 10 min... Taaaak!!" was not found.
    <16:35:17> file not exists
    <16:35:18> file not exists
    <16:35:32> The icon for channel "Fængsel" was not found.
    <16:35:32> The icon for channel "Recruitment Channel" was not found.
    <16:35:32> The icon for channel "Møde rum for Officer og TeamSpeak Adm." was not found.
    <16:35:32> The icon for channel "GAMER PUBG" was not found.
    <16:35:33> The icon for server group "Executive Officer" was not found.
    <16:35:35> file not exists
    <16:35:36> file not exists
    <16:35:36> file not exists
    <16:35:36> file not exists
    <16:35:36> file not exists
    <16:35:50> The icon for channel "Links" was not found.
    <16:35:50> The icon for channel "Commander" was not found.
    <16:35:50> The icon for channel "private" was not found.
    <16:35:51> The icon for server group "Private 1 Class" was not found.
    <16:35:51> The icon for server group "UNICORN" was not found.
    Last edited by dante696; October 9th, 2018 at 08:19 AM. Reason: merged

  4. #124
    Join Date
    January 2017
    Location
    Switzerland
    Posts
    461
    "Latest" is not a version number.
    It's okay, I already understand it (server 3.4.0 and client 3.2.2 stable)
    And who asked you? „Däämon“
    Haha

    I was looking for an anwser but didn't found anything, my server is always running on 3.4.0 and my client on the 3.2.3 beta and I've never seen this error in these years, last seen was 2015 on my old computer.

  5. #125
    Join Date
    November 2018
    Posts
    1

    Trying to add icons, but get this message

    While trying to add icons to my server (I custom made a large quantity of them), I kept getting a large sum of messages like this.

    <22:04:03> Transfer "icon_1793228169" reports: (could not open file transfer connection)
    <22:04:03> Transfer "icon_462879181" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:03> Transfer "icon_3091787677" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:03> Transfer "icon_1555589611" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:03> Transfer "icon_2622655895" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:06> Transfer "icon_1555589611" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:06> Transfer "icon_462879181" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:06> Transfer "icon_3091787677" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:06> Transfer "icon_2622655895" reports: (lost file transfer connection)
    <22:04:06> Transfer "icon_1793228169" reports: (lost file transfer connection)
    <22:06:28> Transfer "icon_1793228169" reports: (could not open file transfer connection)
    <22:06:43> Transfer "icon_1793228169" reports: (lost file transfer connection)
    <22:12:39> Transfer "icon_1793228169" reports: (could not open file transfer connection)

    Wondering if anyone knows how to help? Thanks!
    Last edited by dante696; November 7th, 2018 at 08:25 AM. Reason: merged

  6. #126
    Join Date
    April 2019
    Posts
    1

    transfer avatar

    Transfer "avatar" reports: (lost file transfer connection)
    Can some body help me on this please?
    Last edited by dante696; May 2nd, 2019 at 07:32 AM. Reason: merged

  7. #127
    Join Date
    February 2018
    Posts
    2

    <01:57:09> Transfer "icon_2766998993" reports: (could not open file transfer connecti

    <01:57:09> Transfer "icon_2766998993" reports: (could not open file transfer connection)

    I have opened all ports, and disabled my fire wall and get this.
    Last edited by dante696; October 24th, 2019 at 08:19 AM. Reason: merged

  8. #128
    Join Date
    October 2019
    Location
    Deutschland
    Posts
    3
    maybe this time I'm lucky that the post goes out too.

    We can not upload it to our TS or create a folder in the file browser.

    I myself am Admin of the TS.

    Upload is not synonymous over YaTQA.

    there is always the error message:
    <17:41:28> Transfer "promods-assets-v242.rar" reports: (lost file transfer connection)
    <17:41:56> Transfer "promods-map-v242.rar" reports: (lost file transfer connection)
    <17:42:35> Transfer "promods-map-v242.rar" reports: (lost file transfer connection)
    <17:57:58> File input / output error
    <17:58:31> File input / output error


    The problem has several members of us. Virtual server is in transfer to -1 the same is also right in the groups that have download rights set to -1.

    Have times my server log file angehengt. Since I'm not smart about it.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by dante696; October 24th, 2019 at 03:30 PM. Reason: merged

  9. #129
    Join Date
    August 2009
    Location
    England
    Posts
    32
    make sure you don't run your server as root, make sure that user running the server has adequate permissions, make sure port 30033 (TCP) is open

  10. #130
    Join Date
    October 2019
    Location
    Deutschland
    Posts
    3
    Everything is set. Where we reinstalled it was still uploading.

  11. #131
    Join Date
    December 2019
    Posts
    1

    TeamSpeak3 Android no server icons

    Hello. I recently bought TeamSpeak3 from the Google Play. When I connected to the server, I haven't seen any custom icons. I have seen only default icons which are integrated into TS3 client. I checked all the possibilities. My friend connected to the same server via Android and he hasn't got any problems. I have Samsung Galaxy A6+. What can it be? I checked cache for that server and i found that all files in TS3 >> cache >> SERVER_UUID >> icons that start with icon_ are 0 bytes. Thanks.
    Last edited by dante696; December 16th, 2019 at 10:43 AM. Reason: merged

  12. #132
    Join Date
    January 2020
    Posts
    1

    Issue with uploading icons on server.

    Never had this type of issue, I downloaded teamspeak server (the newest possible version 3.10.2) and whenever I try to upload an icon, I'm gettin an error - „icon_1278487666”: (lost file transfer connection). What could be the reason of this error? I tried other versions of server and had the same error. Please help me. The server is based on localhost.
    Last edited by dante696; January 13th, 2020 at 07:07 AM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 06:01 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: March 11th, 2013, 02:11 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •