Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 132
  1. #76
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Try telnet to that file transfer port. Won't do much, but a connection should be made.

  2. #77
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by mkempster22 View Post
    Not sure what you mean by words are cheap...
    ....kids these days...

    i just type in my external IP (used privelage key first time) like everyone else does
    That's your problem. Use your local IP, or localhost(127.0.0.1).

  3. #78
    Join Date
    March 2014
    Posts
    4
    kids... im 26... but okay thanks i will see if that works.

  4. #79
    Join Date
    March 2014
    Posts
    4
    Thank you so much! it worked, every other thread keeps telling people to open 30033 when they've said they have already done this

  5. #80
    Join Date
    July 2010
    Location
    Chicago
    Posts
    154
    Well your solution is obvious. TeamSpeak's 30033 is a TCP port, not a UDP port. Same with 10011. The only UDP port is 9987.

  6. #81
    Join Date
    October 2014
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by ANR Daemon View Post
    That's your problem. Use your local IP, or localhost(127.0.0.1).
    OMFG i love you......i have been searching for days and talking to everyone i know that knows about ts and not one has been able to solve my problem. and then i ran into ur post ahhhhhhhhhhhhh ty ty ty ty ty ty ty ty ty. if i could i would hug you....o and ummmmmmmmmmmmmmmmmmmm no homo :P

  7. #82
    Join Date
    October 2014
    Posts
    8

    Teamspeak Icons doesn't appear for clients.

    Hello everyone! Well, actually I've hosted a teamspeak server by portforwarding and I've created many servergroups and uploaded some icons and I've put an icon for each servergroup. All icons clearly appears for me, but when my friends connect to the teamspeak server, they can find only the names of the servergroups and they can't see their icons.
    I've tried to read other threads that are having the same issue but actually I didn't know what to do. I hope anyone help!
    Thank you.
    Last edited by dante696; November 12th, 2014 at 12:22 PM. Reason: merged...

  8. #83
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Forward 30033 TCP. If the problem still exist, have people post logs.

  9. #84
    Join Date
    October 2014
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Forward 30033 TCP. If the problem still exist, have people post logs.
    Basically, I see everyone saying so (Forwarding 30033 TCP). I just need to know what is that and the way of doing so.

  10. #85
    Join Date
    October 2014
    Posts
    8
    I mean, where can I change the TCP or whatever this thing you're saying.
    (I'm sorry, I'm not that good with these things.)

  11. #86
    Join Date
    October 2014
    Posts
    8
    Also, I've just noticed this.

    Name:  u3GpxxU.png
Views: 471
Size:  18.2 KB

  12. #87
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    The same way you forwarded 9987 UDP.

  13. #88
    Join Date
    October 2014
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    The same way you forwarded 9987 UDP.
    That means that I go on "192.168.1.1" and then login with login:admin , pw:admin...etc?

  14. #89
    Join Date
    October 2014
    Posts
    8
    Thank god, it's working! Thank you numma cway. You really helped me.

  15. #90
    Join Date
    November 2014
    Posts
    1

    not letting me put a server or channel group icon

    when i try setting a server or channel group icon is says this in chat Transfer "icon_2862816630" reports: (could not open file transfer connection) I have tried lots of things and i do not know what to do or why it is doing this please help.
    Last edited by dante696; November 27th, 2014 at 10:00 AM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 16th, 2018, 06:01 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: March 11th, 2013, 02:11 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •