Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2011
    Posts
    2

    failing connection on 1 specific TS server

    Hi,

    I got problems with connecting to 1 specific TS server,

    others can join it but i fail,

    <19:00:34> Trying to resolve hostname .......
    <19:00:34> Trying to connect to server on ........
    <19:00:40> Failed to connect to server

    Getting this message all the time.
    Joining by IP also fails

    Can someone help? see that allot of people have this problem but the cant find the solution on the forum.

    thanks in advance.

    Jurjen

  2. #2
    Join Date
    July 2011
    Posts
    2
    Some data

    Windows vista home premium service pack 2
    32bits
    DirectX 10
    Ts: 3.0.0rc2

    got this from last lines from client_log
    11-7-2011 19:00:35 Info No TSDNS found at "lanwar.nl"
    11-7-2011 19:00:55 Info No TSDNS found at "....lanwar.nl"

    (some is taken away because of personal server, i can give it by pm to TS support)

  3. #3
    Join Date
    July 2011
    Posts
    1
    i am having the exact same issue. It seems to me that its only with 64-bit windows users. are you using that OS?
    Please help us.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS Server failing connection
    By eZentrik in forum macOS
    Replies: 2
    Last Post: July 13th, 2015, 07:09 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: February 14th, 2015, 10:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •