Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    November 2008
    Location
    Florida, U.S,
    Posts
    14

    Cannot enter Bookmark 'Manage Bookmark' Dropdown Window

    Teamspeak3 Client 64 bit

    I have Microsoft Windows 7 64 bit

    Teamspeak3 Client works very well. However, when I click the Bookmark and select either Add Bookmark or Manage Bookmark, the working window does not appear. However, it does appear in the bottom of the window in the taskbar. When I move the cursor over the taskbar, the working window appears, but I am unable to move the cursor into the working window as it immediately disappears. I suspect the problem is on my end, but don't have a clue as to a solution.

    I have uninstalled and re-installed several times. Also, cleaned my Registry.

  2. #2
    Join Date
    November 2008
    Location
    Florida, U.S,
    Posts
    14
    The problem seems to have resolved itself...I have no idea how. When I click 'Manage Bookmarks', the working window does not appear, but shows up as small icon in the bottom task bar. When I move the cursor over the icon, the 'Manage Bookmarks' window reappears, but quickly disappears when I move the cursor up to the working window. Bottom line, I have now bookmarked several channels and I am able to use the switching capability with no problems. Now I'm puzzled as to how this is supposed to work.

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    Quote Originally Posted by WWNatops View Post
    The problem seems to have resolved itself...I have no idea how. When I click 'Manage Bookmarks', the working window does not appear, but shows up as small icon in the bottom task bar. When I move the cursor over the icon, the 'Manage Bookmarks' window reappears, but quickly disappears when I move the cursor up to the working window. Bottom line, I have now bookmarked several channels and I am able to use the switching capability with no problems. Now I'm puzzled as to how this is supposed to work.
    Generaly:
    Perhaps some game/change in resolution and so on while the window was previously opened.
    Or using multiple screens, and now not using them might get your windows disappear.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] [already possible] New Bookmark Property
    By PerryRaptor in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: March 19th, 2011, 11:13 PM
  2. Deleted bookmark
    By rebel4055 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: June 13th, 2010, 04:04 AM
  3. [Suggestion]Bookmark Icon Dropdown
    By TheMinz in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: April 8th, 2010, 07:04 PM
  4. Bookmark Bug!
    By Cart3r in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: December 29th, 2009, 04:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •