Forum

Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 163
  1. #1
    Join Date
    August 2006
    Location
    Germany
    Posts
    61

    Hotkeys in in background or while in game doesn't work

    Client Version 3.0.0 Build: 14954
    Unconfirmed error (Reported by 2 users)

    Push to talk works fine when Teamspeak window is on top. When the user is in-game (World of Warcraft) and Teamspeak window is in background, push to talk does not work anymore.

    Solution: Do not run other or any application in admin mode! They can block the access to the hotkeys for all other software which does not run in admin mode.
    Last edited by dante696; August 26th, 2016 at 07:37 AM. Reason: unsupported removed!, bbcode added

  2. #2
    Join Date
    October 2011
    Posts
    2

    Question They can't hear me, I can hear them!

    Hello.

    I play atm combat arms with couple friends.
    I downloaded them newest TS3 client yesterday and connected their server.
    Push-to-talk set to (various buttons have been tried).
    When i am in windows i can hear them, and they can hear me.
    when i click combat arms back on from the bar, I can still hear them, but they cant hear me. it seems like push-to-talk is stuck or something when i have game on.
    One time i pressed the PTT button and clicked the game back on -> they heard me even if i stopped pressing .

    How Come??? this is frustrating problem as ive tried to do some stuff to fix it, but no.

    My PC is running on Windows 7.

    Help please!

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Hello,

    Please, try this:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...s-doesn-t-work

    Good luck.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,143
    The problem is, that some games always run in admin mode and block key input for other applications.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    October 2011
    Posts
    2

    Exclamation Problem not solved! TS3 Problem!

    Hello

    So, i made a post here couple days ago about push to talk button not working while ingame. I tried (many many times) to run TS3 as administrator, but it still wouldnt work.
    This is outcome: http://imageshack.us/photo/my-images/406/tsbug.jpg/
    I can some kind of TS3 Window and tray thru the game!
    and after a while the game crashes. what is the problem??
    Need some help, please.

  6. #6
    Join Date
    October 2011
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Hello,

    Please, try this:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...s-doesn-t-work

    Good luck.
    Well Done!

    You linked back to this thread

  7. #7
    Join Date
    November 2011
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Hoodoe View Post
    Hello

    So, i made a post here couple days ago about push to talk button not working while ingame. I tried (many many times) to run TS3 as administrator, but it still wouldnt work.
    This is outcome: http://imageshack.us/photo/my-images/406/tsbug.jpg/
    I can some kind of TS3 Window and tray thru the game!
    and after a while the game crashes. what is the problem??
    Need some help, please.
    Go to Settings -> Plugins and uncheck DirectX overlay plugin. Running game in administrator mode, did resolve my problem of not being able to push-to-talk while ingame.

  8. #8
    Join Date
    January 2012
    Posts
    1

    Unhappy hotkey don't work IN-GAME

    hi i have a problem

    if i bind mouse button 3 for push to talk it works.

    only not in the games can someone help me??

    i run the program as administrator

    greeting Wowesley

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; January 15th, 2012 at 09:18 AM.

  9. #9
    Join Date
    January 2012
    Posts
    3

    Problem with the transmission of voice

    When I minimize Teamspeak 3, i can't speak becouse the microphone doesn't open. But when I have the TS3 maximized i can.
    If you enable voice detector if you listen to me, it is only with key.

    This is a problem when I'm playing games with team mates. Thanks.

  10. #10
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,143
    Please give us more informations about your client version and soundcard.
    What operation system do you use?

    I can't imagine, why teamspeak should mute itself, when it is minimzed to tray.
    Last edited by dante696; January 20th, 2012 at 07:40 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  11. #11
    Join Date
    January 2012
    Posts
    3
    I reinstalled the Teamspeak 3 x64 version (downloaded from teamspeak.com updated) and I use Win 7 x64. But the problem is not had before, is new and I think that the soundcard is the same becouse I didn't change the motherboard.

  12. #12
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Hello,

    If you are using Windows maybe the solution be to run TS3 as administrator. The details in this thread (post #1):
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...s-doesn-t-work

    Greetings.

  13. #13
    Join Date
    January 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Hello,

    If you are using Windows maybe the solution be to run TS3 as administrator. The details in this thread (post #1):
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...s-doesn-t-work

    Greetings.
    It works!! A lot of thanks!

  14. #14
    Join Date
    February 2012
    Posts
    1

    Push to Talk issue in Game

    I have concerns in my Push to talk since it wont work when using in game.
    I did what my mates said but still dont work and kinda odd.

    Im using Windows XP and my sound devices are high definition audio device and IDT High Definition Audio CoDEC.

    Im also using my built in mic.

    I hope someone can help my settings.

    Thank you.

    ---Thread has been merged---
    Last edited by dante696; February 20th, 2012 at 02:01 PM.

  15. #15
    Join Date
    December 2008
    Location
    Norway
    Posts
    13
    I have the same problem.. When I'm in certain games (Supreme commander amongst others), the push-to-talk key does not work.. Also it does not work if I'm in a TeamViewer session and have that window selected.. I have to select the desktop or other windows to get the keys working.. I have assigned several keys, both on the mouse and keyboard.. This is extremely annoying.. Also, it can be noted that my Logitech G110 keyboard has a function for Ventrilo, but this key function cannot be assigned to TeamSpeak3.. I run Win7 Pro! Also this game I'm playing runs as admin.. I will try to set TS3 to admin as well..!


    ---Thread has been merged---
    Last edited by dante696; February 20th, 2012 at 11:11 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Teamspeak doesn't work with my game
    By striker9915 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: July 26th, 2013, 05:39 PM
  2. Hotkeys doesn't work in CounterStrike:Source STEAM
    By naonao in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: May 18th, 2012, 06:26 PM
  3. Hotkeys in in background or while in game doesn't work
    By Look_Up in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: August 11th, 2011, 11:59 PM
  4. TS doesn't work in background
    By Telman in forum macOS
    Replies: 5
    Last Post: September 25th, 2010, 12:56 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •