Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    August 2011
    Posts
    2

    failed to load my own server ? at launch

    ok i ran the teamspeak server exe and it was ok then like 5 hours later my server went down ?? and its say in the error report something about cant found tsdns in voice.teamspeak.com????? help plz server ip : swagmaxxima.dyndns.tv

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    The tsdns message is not an error but an information message, and he come from your client log.

    But you talk about your server.
    Do you get an error message in your server log ?
    Where is the server ?

  3. #3
    Join Date
    August 2011
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by florian_fr40 View Post
    Hello

    The tsdns message is not an error but an information message, and he come from your client log.

    But you talk about your server.
    Do you get an error message in your server log ?
    Where is the server ?
    ok i fixed it i just restart the server by deleteing the ts server folder

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't launch TS3 Server
    By flodu77170 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: June 29th, 2015, 11:55 AM
  2. Plugin failed to load
    By Cruz3R in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: July 6th, 2014, 12:20 PM
  3. Failed to load plugin
    By Puffiamo in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 9
    Last Post: September 24th, 2013, 10:12 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: November 15th, 2011, 04:24 AM
  5. [Solution] Bug Report: failed to load capture device..
    By ThaLegend in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: March 6th, 2010, 01:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •