Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    31

    Assertion \clientui\UI_qt\tsdnsclient.cpp:322

    Happened when wireless card lost signal, and I switched to another wireless card.
    Assertion m_StillRunningArray[priority] failed at client\clientui\UI_qt\tsdnsclient.cpp:322;
    XP 32bit TS 3.01

  2. #2
    Join Date
    July 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,192
    Have trouble understanding this one. Can you reproduce the problem or was it a one time thing?

  3. #3
    Join Date
    September 2011
    Posts
    2

    It crashed.

    My dial up lost connection and there was a delay before it redialed and TS crashed.

    Stuff:
    Code:
    Assertion m_StillRunningArray[priority] failed at client\clientui\UI_qt\tsdnsclient.cpp:322;

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Do you use an "Dial Up conenction" or DSL? And what client do you use?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    September 2011
    Posts
    2
    I use the 32 bit TS client for Windows. I don't use a client for my NetZero dial up, I use windows dialer.

  6. #6
    Join Date
    July 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,192
    What we need is somebody that can reproduce this problem. Have added some more output for the upcoming 3.0.2 client, so if this problems comes up again there will be more information for me to work with.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: November 10th, 2013, 02:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •