Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    August 2011
    Location
    TN
    Posts
    14

    How To Install Bot On Teamspeak 3 Server?

    Hi All
    I Want To Know How To Install Bot On Teamspeak 3 Server Like Ts3 Public Server

    Can You Help Me Please ?


  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    We have client plugins running, no bots.
    You can get plugins and scripts for your server on http://addons.teamspeak.com/
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    August 2011
    Location
    TN
    Posts
    14
    There Is Bot For Servers

    Like This One But I Don't Know How To Install It

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    http://www.stefan1200.de/forum/index.php?topic=2.0
    This is the how to for this mod.

    In most cases you will need a databse to run and start any bot. but this has nothign to do with teamspeak.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: September 8th, 2013, 03:21 PM
  2. How to install Teamspeak on a Server?
    By Sicknature in forum Server Support
    Replies: 7
    Last Post: February 8th, 2011, 01:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •