Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    September 2011
    Posts
    6

    Coutry Flag change !?!

    hi everybody

    How can i change my flag ?
    I tried socks operation with ''your freedom and freecap'' but ts give me like this error
    ''Failed to connect to server: could not resolve hostname''

    Anyone have idea what should i do to change my flag

    Thanks already...

  2. #2
    Join Date
    September 2011
    Posts
    6
    i try GPass now, the error is different
    ''Failed to connect to server''

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Effectively by default (with the client) you can't change the Country Flag.
    And this method (proxy) does not belong in this forum.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Evaluation] Flag icon doesn't change
    By Jomant in forum Android
    Replies: 2
    Last Post: November 7th, 2014, 08:26 PM
  2. How do I change the flag to my own nationality?
    By ferry in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: October 8th, 2012, 04:23 PM
  3. How can i change my national flag ?
    By MonioStar in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: October 16th, 2011, 08:49 PM
  4. [Resolved] How can i change my flag?
    By Subburbian in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: May 24th, 2011, 10:17 AM
  5. [Not possible] How can i change my flag?
    By Subburbian in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: May 24th, 2011, 10:17 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •