Forum

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    153

    Addon section login bug

    Hey there,

    I tried login in today in the addon section of the Teamspeak website, but it keeps logging me out. I'm logged in without any problems on the forums though. Tried removing cookies and used multiple browsers. Might be the case since I changed my password a while ago?


    (Also, can the email address filter in private messages please be turned off? (And the inbox cap be slightly increased)

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,405
    Does this still occour?

    You can remove this setting on your own under
    http://forum.teamspeak.com/profile.php?do=editoptions
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    September 2011
    Posts
    3
    same problem here.

    cant login in addon section


    *edit*

    still standing
    Last edited by bruno; September 26th, 2011 at 11:21 AM.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    153
    Yep, still occurs for me. Tried Opera, Chrome and Firefox.

    Also, I was talking about typing an email adress in a PM and it gets filtered out (From the @-sign everything gets replaced by ******).

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,800
    I logged in last night and submitted a new adding without an issue.

  6. #6
    Join Date
    September 2011
    Posts
    3
    it still does not work.. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, another PC/IP, nothing works...
    I want to update our addon which is not possible.

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    153
    I deleted all cookies and gave it another try, but still no luck over here.

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    153
    Any chance this can still be looked at? I could just reupload everything, but that means the old ones have to be removed and I'd much rather update my old addons instead of re-adding them. Shouldn't be that hard guys... This thread is 7 months old now and a bit of help would be welcome.

  9. #9
    Join Date
    September 2011
    Posts
    3
    still standing..

  10. #10
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    153
    They fixed this for me. It's because the e-mail account was changed apparently. Maybe someone with admin acess can change your e-mail to the new one, that should fix it. Can't find who did it for me though.

  11. #11
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,405
    We do not change email adresses for users, the user can do it for himself under his account settings.
    http://forum.teamspeak.com/profile.php?do=editpassword
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Addon section login bug
    By Adante in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: September 19th, 2011, 09:34 PM
  2. Addon section
    By Timo92 in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 13
    Last Post: March 14th, 2011, 03:52 PM
  3. Need name of this section!
    By hyprdmg in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 4
    Last Post: January 8th, 2010, 08:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •