Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    May 2016
    Posts
    4

    Duplicate Channels

    Hi is there a way to easy duplicate a channel with all of the same settings

  2. #2
    Join Date
    August 2016
    Posts
    8

    Thumbs down Nope.

    As of now, this is not possible, but it would be a nice feature to have indeed.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,118
    Are you just answering or did you search for it?

    We have no support for it and it's not planned at this moment.
    But YaTQA supports that already afaik.
    http://forum.teamspeak.com/threads/6...ery-Admin-Tool
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #4
    Join Date
    February 2013
    Location
    Czech Republic
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    We have no support for it and it's not planned at this moment
    That's kinda sad. I have multiple channels with identical settings but different names and creating them one by one is kinda annoying.

    Though I'll check out the YaTQA.

    EDIT: I am aware of the time this was posted and it still is not a thing so I suppose it's still not "planned".

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to Duplicate a ServerGroup
    By TimMcFornell in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: September 1st, 2015, 10:10 AM
  2. [suggestion] duplicate channels
    By Jordi in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: October 21st, 2013, 10:40 AM
  3. Duplicate Accented Characters
    By SirMcLouis in forum macOS
    Replies: 1
    Last Post: July 6th, 2010, 10:17 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •