Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Join Date
    November 2011
    Posts
    11

    Exclamation TS 3 & Call of Duty MW 3 Problem

    Hi guys,

    i got problems with using ts3 and call of duty modern warfare 3.
    During the gameplay the microphone, which i set to automatic, stops working.
    I still can hear others, but my microphone stops working.
    So i need to close ts3 and start again, then it works again.
    Even i cant say its always like this, the problem appears sometimes, not always in the same point of game.

    Anyone knows solution, it breaks my nerves....

    Thanks Thomasts3client_2011-11-10__23_04_08.293620.logts3client_2011-11-11__11_10_47.103577.logts3client_2011-11-11__01_45_18.248710.logts3client_2011-11-11__01_48_01.802065.logts3client_2011-11-11__02_16_53.334103.log

    Here are my system informations:

    client version: 3.0.1 Built 15001 QT Version 4.7.2
    client log: uploaded all i found
    soundcard in computer: none
    headset: sennheisser pc161 usb with soundcard
    Windows 7 64bit with all updates
    worked ?: sometimes, sometimes not
    tried: before i used ts3 64bit version changed to 32bit version, problem stay same

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This looks, like your device disappears for a moment.
    Code:
    2011-11-11 02:28:34.770223|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::stopDevice-enter
    2011-11-11 02:28:34.770223|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::stopDevice-leave
    2011-11-11 02:28:34.770223|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::closeDevice-enter
    2011-11-11 02:28:34.770223|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::closeDevice-leave
    2011-11-11 02:28:34.789224|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::stopDevice-enter
    2011-11-11 02:28:34.789224|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::stopDevice-leave
    2011-11-11 02:28:34.789224|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::closeDevice-enter
    2011-11-11 02:28:34.789224|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::closeDevice-leave
    Can you try another usb port (for testing only) ?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    November 2011
    Posts
    11
    hi dante696,

    thx for your quick response.
    i got the headset in the usb port of my logitech g19 tastatur plugt in, changend it now, plugt it directly to computer now.

    in game i have to try now, will post again if i know if its working now.

    thx m8

  4. #4
    Join Date
    November 2011
    Posts
    11

    Hmmm same again

    ts3client_2011-11-11__16_49_34.687248.loghi,

    so i got the problem again, it seems to me its the point when game is connecting to the iwnet servers or its a map change....
    strange is also, i really must close the game completly to make ts3 working again.
    maybe it could be a problem with the voice chat in game ???
    i uploaded the latest log file again...
    maybe we find solution....

  5. #5
    Join Date
    November 2011
    Posts
    2
    ive the same problem start as admin doesnt help reinstall doesnt help !!!

  6. #6
    Join Date
    November 2011
    Posts
    1
    ive got the same problem i tried everthing

  7. #7
    Join Date
    November 2011
    Posts
    6
    If you set the mic recording volume down or to zero (in mw3 options) it will be set in windows audio mixer. So others wont hear you in teamspeak. Simply put it back to max ingame.

    There is another problem with MW3+TS3+G15 applet. Sometimes TS3 just crashes when playing mw3 and the G15 applet is running. Turning off the applet fixed the problem for me.

  8. #8
    Join Date
    November 2011
    Posts
    11
    @souled:

    dont understand what you mean with the recording volume in game... we dont have the problem of no one hear us over ts3, just we have the problem ts3 crashes sometimes during playing mw3.
    i am using the g19 with sirreal applet, hmm maybe i switch this off for trying if its a solution.
    anyway, thanks for your reply.
    thomas

  9. #9
    Join Date
    November 2011
    Posts
    2
    @souled thx for help ive deactivated my g15 ts3 applet now it works fine and record volume too...

  10. #10
    Join Date
    November 2011
    Location
    Germany
    Posts
    5

    Another Mw3+Ts3 problem

    Hello,

    first my english is not the best but i hope you can understand my following problem.

    When i'm in Ts3 and play Modern Warfare 3 at the same time my Ts crashed with that message: Teamspeak client.exe dont work.At the same moment i've a big lag ingame and my Cpu-load goes up to 99-100% and its not playable.After restart the Game its ok again.

    Thats happened every ~15min after restart.

    When you need anything,logfiles or something,tell me where i find the files and i'll upload it.

    I hope you can help me,thanks.

    Edit: I dont know what it is but now i turn off my G15 App to see who speaks in TS and no Crashed to this moment.
    Last edited by Grapefruit; November 12th, 2011 at 04:49 PM.

  11. #11
    Join Date
    November 2011
    Location
    Germany
    Posts
    5
    I test it too.No ts crashes now.

    Thanks.

  12. #12
    Join Date
    November 2011
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Thomaspsycho View Post

    dont understand what you mean with the recording volume in game... we dont have the problem of no one hear us over ts3, just we have the problem ts3 crashes sometimes during playing mw3.
    thomas
    Quote Originally Posted by Thomaspsycho
    I still can hear others, but my microphone stops working.
    So i need to close ts3 and start again, then it works again.
    Should write your TS3 crashes and not others can't hear you

  13. #13
    Join Date
    November 2011
    Posts
    11
    ok, i also tested it, closed all apletts on g19, no change here....
    anyway i just got only applet running - sirreeal, but this didnt cause this problem....
    friend of mine have same shit
    tried also disabling automatic voice in steam, but also no change.
    i bet this problem appears cause of mw3, because if ts3 breaks, i really need to close mw3 completly to get ts3 running again....
    shit, this prob really sucks

  14. #14
    Join Date
    November 2011
    Location
    Germany
    Posts
    5
    http://www.guide4games.com/index.php...r-or-audio-lag

    Look here,this site is godlike.My Problems are gone now
    Maybe your Problems are there too.

  15. #15
    Join Date
    November 2011
    Posts
    11
    @grapefruit:

    did u have the same problem with mw3 and ts3 ???? or just a problem with sound in game ?
    cause the link u posted speaks about sound problems with the game and not because of ts3...
    we also tried mumble, also software like ts3, there is exactly the same problem like with ts 3
    seems that the game fucks up the microphone completly...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •