Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Join Date
    November 2011
    Posts
    3

    Solved I cant here the Wife who say "Channel switcht"

    Hello,
    after the Update i canīt hear the wife who say, what I do!
    I have checked my Soundoption, and all is correct.
    I can hear all People, and i hear the wife, when I click on the Test Button!.
    I only canīt here the Wife, all other, I hear very good...

    (Sorry for my english, it is not the best )

    My System:
    Windows 7 Home Premium 64 bit
    Client Version: 3.0.2

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Check in ... Bookmarks > Manage bookmarks > ... select your connection ...> More > Sound Pack..?

  3. #3
    Join Date
    November 2011
    Posts
    3
    Thank you!!!!!
    Why it is all deactivatet???

    My Sound is back

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    From this version you can save your sound preferences for every connection, like rest of profiles.

  5. #5
    Join Date
    December 2011
    Posts
    1
    In TeamSpeak 3 (TeamSpeak3-Client-win64-3.0.2) I can hear people talking and they can hear me perfectly but it wont tell me when people enter my channel, I was moved or even someone sent me a message/poke.
    In settings>notification testing it I can hear everything perfectly.
    I tried reinstalling Team Speak several times with no results.
    Thanks!

    *** Thread Merged ***


    Whoa, it worked!
    Thanks man!
    Last edited by florian_fr40; December 16th, 2011 at 08:18 AM.

  6. #6
    Join Date
    December 2011
    Posts
    1
    Hello there, I have searched but can't seem to find the same issue I am having.

    A long time ago, I was on a very busy TS server and all the join leave messages were driving me nuts, someone gave me a simple solution to stop the sounds.

    Now I would like to have them back but I can't figure out how to do it.

    I have gone to settings>options>notifications and there is a sound pack selected, when I test the sounds they are there, but I never hear anything when people join/leave/switch to my channel etc.

    Anyone know what I may have done long ago that would turn off sounds.

    ahh found the answer http://forum.teamspeak.com/showthrea...l-switcht-quot

    *** Thread Merged ***
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by florian_fr40; December 16th, 2011 at 08:20 AM.

  7. #7
    Join Date
    December 2011
    Posts
    1

    No more join messages...

    hey guys, i dont know what the reason why is but i dont see anymore if some1 joins my channels or something else....

    please help me

    i already installed it new but the bugg is still there

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Hello,

    Please, read this thread, the posts #1 to #4 ,
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...l-switcht-quot

    Greetings.

  9. #9
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    In most cases, "none" is selected as a soundpack and none also removes all messages.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  10. #10
    Join Date
    February 2012
    Posts
    1

    Question No server/channel messages and sound

    HI,

    I have to Problem that i cant hear the TSģ-sounds. I hear other peoples only the soundpacksounds doesn't works. Its a new TSģ installation. Everything is default.
    And in addition to that I see, my client don't show server messages like no pokes, no serverjoin-messages or channel switches etc. in the servertab chat. On my laptop it works fine.

    I have 64-Bit so i tried to use both types of clients (32 and 64-Bit), nothing change.

    I hope you can help me.

    P.S. I have a Steelseries Siberia V2 with usb Soundcard. on the laptop it works fine. same configurations

  11. #11
    Join Date
    June 2008
    Location
    -
    Posts
    252
    Please check your serverbookmarks... this sounds like you've selected "None" as soundpack.

  12. #12
    Join Date
    February 2012
    Posts
    6

    Exclamation

    Hello, My TeamSpeak doesn't make any sound at all, icannot here my friends nor the TeamSpeak voice. In the warnings this is what it said(there are two because i tried changing my playback device into another one but it still doesn't work):

    08/02/2012 18:05:19 SoundBckndIntf Error C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/directsound_win32.dll error: DIRECTSOUNDCREATE8
    08/02/2012 18:05:22 Direct Sound Error ERROR (-228 -2005401590): Unknown error 0x8878000A

    Can someone help me to find a way to repair this please?
    Thank you!

  13. #13
    Join Date
    February 2012
    Posts
    2
    Hi Darkdiddi,

    wich for an windows and teamspeak version do you use????
    wich soundcard and drivers do use you???

  14. #14
    Join Date
    February 2012
    Posts
    6
    windows XP version and latest 32-bit TS3

  15. #15
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    What about MuhChy's answer in post #11 ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 10:39 AM
  2. [Resolved] Add "Channel" Text Location to "Sent poke" and back to "Received poke"
    By PatPeter in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: May 9th, 2013, 06:09 AM
  3. [Rejected] [Already Possible] Channel permissions "create subchannel" and "spacer"
    By Taktik in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: March 12th, 2013, 09:21 AM
  4. Can I use "whisper" to enable a "Public" and "Private" channel?
    By DadisAjax in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 28th, 2012, 11:59 PM
  5. [No Bug] Updated to "Beta Channel" version, reverted, "lost" my contacts
    By Nev0r in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: March 21st, 2011, 01:02 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •