Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    November 2011
    Posts
    1

    Client gets disc, infinite loop.

    The problem is that any RANDOM user gets disconnected and the TS3 client immediately tries to reconnect but fails over and over until the TS3 client is restarted OR you connect through a new tab window.

    As far as I can recall the problem showed up about the same time as I received my new router/gateway. I've recently switched internet provider. The gateway is a 'Thomson TG789vn'. From all the information I've gathered so far, the problem might be connected to IDS DoS. But I've found no option as how to disable it on my gateway.

    Furthermore, a few months ago, I wasn't the host of the TS3 server, my mate was. And he used the exact same computer and the same model of gateway and internet provider, without ANY problems. This might contradict the IDS DoS problem a little bit, on the other hand they could have pushed some weird changes into the firmware.

    It's a private TS3 server hosted on a PC with win7 pro 64bit. Port 9987 UDP is opened. The firewall is afaik, allowing TS3. All users TS3 clients are up to date as well as the server.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Hello,

    And in case of:

    •Router "Thomson TCW/DCW": In the "Firewall" section, to deactivate "IP Flood Data"

    More details:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...514#post248514

    Maybe this could help you:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...-after-a-while

    Greetings.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ts3 Client disc
    By Karlchen123 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 19th, 2012, 01:51 PM
  2. How to implementing program loop in client plugin
    By rubinau in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 8
    Last Post: October 4th, 2012, 12:06 PM
  3. [On Todo] Rc1 client: Sound lags / kind of echos / Loop
    By Meldanor in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 78
    Last Post: December 27th, 2011, 09:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •