Forum

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by imminence View Post
    I still having the problems with more then 5 people on the ts. I have created a second virtual server, got the same problem. But it is possible to have on each virtual server 5 people. If the 6th joins, someone randomly disconnects.
    Hello,

    I'm just a reader of this section but this imminence says 'sounds to me' as an issue related with the firewall section of the router. I've googled and i've found this link, a FAQ Document from Mcafee:
    http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS100887
    The document is not about this problem but has an interesting note:
    Connection issues may be related to the default access rules on your router or the maximum number of connections allowed by the router itself. If the router reaches its maximum number of connections, it may refuse subsequent connection attempts. Router connection issues can appear to be a problem with your McAfee software or other applications; however the solution usually requires you to either reset your router or configure your router to allow more concurrent connections. Consult your router documentation for specific instructions before attempting to configure or reset your router.
    If i was in your situation, I would take a look of the documentation of your router to see if there is some parameter that limits the number of concurrent connections.

    Greetings.

  2. #17
    Join Date
    December 2011
    Posts
    6
    The Problem is still on -.-

    God i hate it! I run in Problems so often -.-

  3. #18
    Join Date
    January 2012
    Posts
    1
    I have exactly the same problems. If more than 5 users connected to my Ts3 Server we getting dropped connection lost...

    is there any solution? or is this a bug and we have to wait for an update!?

  4. #19
    Join Date
    January 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Hello,

    I'm just a reader of this section but this imminence says 'sounds to me' as an issue related with the firewall section of the router. I've googled and i've found this link, a FAQ Document from Mcafee:
    http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS100887
    The document is not about this problem but has an interesting note:


    If i was in your situation, I would take a look of the documentation of your router to see if there is some parameter that limits the number of concurrent connections.

    Greetings.
    "Connection Lost" is not happened on server version beta 30 , but when i update to server version rc1,...it happened. So now i still use beta 30.

    i use CentOS 5.6.

    from beta 30 update to rc1, i didn't change any setting. I think the problem is not for the rule on router or firewall
    Last edited by tpestpes; January 28th, 2012 at 12:56 PM.

  5. #20
    Join Date
    August 2010
    Location
    Germany
    Posts
    11
    I have the same problem...

    No Error, No Attack, Teamspeak3 Server Version is x86 3.0.1, Linux Debian 6.0 (64Bit Squeeze)

    Edit: 03.02.12

    All User have "Connection lost" this is realy .... and again no errors -.-
    Last edited by General1984; February 3rd, 2012 at 01:05 AM.

  6. #21
    Join Date
    December 2011
    Posts
    3
    Any Solutions yet?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: November 9th, 2013, 12:36 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: October 31st, 2013, 11:26 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: July 2nd, 2011, 10:24 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: June 30th, 2011, 12:51 AM
  5. [No Bug] Updated to "Beta Channel" version, reverted, "lost" my contacts
    By Nev0r in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: March 21st, 2011, 02:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •