Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 9 of 9

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    December 2011
    Posts
    7

    Avatars not loading (already searched, didn't see a relative post in all 13 pages)

    <20:49:06> Transfer "avatar_plfbgdhgjdhplmlnohdnibjloncjdekkgoddnk mi" reports: (file not found)
    So basically when i click on a user the avatar doesn't load and i get that error every time in the main server chat tab, as best as i can figure, its because of the new server group I had made for admins, I'm assuming its because I have a permission wrong somewhere, again, assistance is greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Can you change your avatar?

  3. #3
    Join Date
    December 2011
    Posts
    7
    No I can't, looking for the permission to it now but i'll be watching for your reply.

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    It seems that the avatars have been deleted from the server folder.
    I don't sure, but you can try to clean the cache.

    Disconnect virtual server
    Settings > Options > Security > Cleanup > Clear Cache > ... select "Clear Cache" > OK
    Reconnect

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...file+not+found
    This is related, but the server owner neds to fix it or udate his server.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #6
    Join Date
    December 2011
    Posts
    7
    I don't think i did send any private question, and if i did my apologies, tried clearing my cache but it did not work.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Avatars stuck forever on "Loading" image.
    By Vael Victus in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 10:20 AM
  2. Problems with loading Avatars and Files
    By Holycow in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: April 3rd, 2012, 09:42 AM
  3. Icons and Avatars not loading
    By aleezy in forum Client Support
    Replies: 15
    Last Post: November 4th, 2010, 08:15 PM
  4. [BUG] Security Problem with relative DT_RPATH
    By JamieWolf in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: January 20th, 2010, 12:55 PM
  5. [BUG] Security Problem with relative DT_RPATH
    By JamieWolf in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: January 20th, 2010, 12:55 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •