Forum

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 86
  1. #46
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    PM sent.....

  2. #47
    Join Date
    December 2011
    Posts
    40
    I replay on PM...

  3. #48
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    I can't see any problems, are you 110% sure your Teamspeak server is running?

    I also tried to set your DDNS settings using my DynDNS account (your settings wouldn't have worked), but I don't believe that's working right for some reason

  4. #49
    Join Date
    December 2011
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by Air SeaTac View Post
    I can't see any problems, are you 110% sure your Teamspeak server is running?

    I also tried to set your DDNS settings using my DynDNS account (your settings wouldn't have worked), but I don't believe that's working right for some reason
    Yes Air, I am sure...Well some people can connect in my TS...And it would not be possible if not working :-)

  5. #50
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Don't know what else to suggest, one last thought is that the Teamspeak server might have banned some IP's (flood ban etc.)

  6. #51
    Join Date
    December 2011
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by Air SeaTac View Post
    Don't know what else to suggest, one last thought is that the Teamspeak server might have banned some IP's (flood ban etc.)
    Why would he do that? Where I can look that?

    But I do not think so, because when I connect the modem directly to the computer, everything work normal and everyone can enter.

    Maybe they gremlins got into the router :-)

    I really do not know what more to try

  7. #52
    Join Date
    October 2011
    Posts
    8
    Hello,

    I am the misterious person; the only one (chosen one ) who could conect to Gerenal_Ani's TS3 server before; but now... the other user can join the server and me with some others can't (I got Failed to connect to server message)
    just wanted to let You know, maybe could help You in some way.

    Regards,
    Matija

  8. #53
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    @General
    Try to disable your router's Firewall

  9. #54
    Join Date
    December 2011
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by Jordi View Post
    @General
    Try to disable your router's Firewall
    I do that now..Pls, try now to connect..

    PrPro, I thought that you are that gremlin :-)

  10. #55
    Join Date
    October 2011
    Posts
    8
    I still can't connect :P
    just a question; could it be in the firmware?
    Should General_Ani update his router's firmware?
    @General: Can You repost the IP of the server? Thank You

  11. #56
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Can't see the firmware being the problem

  12. #57
    Join Date
    December 2011
    Posts
    40
    Firmware is update to last...

    I have a question .. maybe it can solve the problem.

    If I connect the modem cable in the hub, and one cable from the hub to go into my computer, and one in the router..

    Then my computer will have internet that will not go through the router and the router will also have the internet, which will continue to share internet to my family.


    Am I right or wrong somewhere?

    I think I have a hub somewhere in the basement :-)

    @PrPro

    IP 94.189.164.92 pass 111111

  13. #58
    Join Date
    October 2011
    Posts
    8
    Well, I was on General_Ani's server yesterday all day, today i can't join but my friend can, after he reconnected the internet he is not able to join but the other friend can. It's very complicated :P Only 1 user+server creator+his son is able to join the server?

  14. #59
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Have you looked at the Teamspeak server logs like I suggested a while back? They may give some clues as to what's happening

  15. #60
    Join Date
    December 2011
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by Air SeaTac View Post
    Have you looked at the Teamspeak server logs like I suggested a while back? They may give some clues as to what's happening
    Sorry, I did not see that your post. I can look in the log file, ie. I can copy it here.

    One thing I complain a bit .. here are some numbers next to the channel .. you have added a picture ....Name:  Screenshot_3.png
Views: 49
Size:  40.5 KB

    What that numbers mean?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: December 8th, 2011, 12:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •