Forum

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106
  1. #46
    Join Date
    April 2013
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Bouma View Post
    Hi all, nice explanation for this Package Installer.
    I have created 2 skins, and uploaded as .ZIP, since I can't make the installer work. A friend of mine did the package.ini at his place, and zip it, change to .ts3_style send to me. The launcher works (Tho the name doesn't show, so it install nothing). But so far, he was able to launch the installer.

    I tried to unzip his version. Open the package.ini, put underscore for the name, and save it again. once more, can't run the installer, it gives me error again.

    Failed to extract Add-on :
    Failed to extract:<name>/package.ini

    If it is something related to UTF-8, I have tried from Notepad, and Notepad ++, and still the same.

    Any help will be great.
    Thanks
    *SOLUTION!*

    I was having this same issue. What I found was that you have to select the files (in my case: styles folder, gfx folder, and package.ini) and then right click and zip them up. Where as before hand I had them all in a folder and I was zipping the folder.

    Correct:
    Zipped_File.zip
    --styles (folder)
    --gfx (folder)
    package.ini

    Wrong:
    Zipped_File.zip
    --TS3_Skin (folder)
    --styles (folder)
    --gfx (folder)
    package.ini

    *Another problem I had was when the installer was launched the name of the package (the name you specify in the package.ini) was not showing in the designated area. I solved this by switching the .ini from UTF-8 to ANSI. (Note: I was using NotePad.)

    I hope that helps some of you! Good Luck.

  2. #47
    Join Date
    November 2013
    Posts
    2
    Hey guys,

    I've Windows 8 and I cant open the "TeamSpeak Package Installer" always when I open a plugin for teamspeak comes nothing.

    Could you help me pls?

  3. #48
    Join Date
    December 2012
    Location
    Bavaria, DE
    Posts
    120
    when you have teamspeak 3 installed fonly for you you can find it in {user}/appdata/local/Teamspeak3 Client*
    and when you installed for all {Programfiles (x68)}/Teamspeak3 Client*
    and wait because the Plugin must loadet
    *Can another Folder

  4. #49
    Join Date
    November 2013
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by TheYesFlofus View Post
    when you have teamspeak 3 installed fonly for you you can find it in {user}/appdata/local/Teamspeak3 Client*
    and when you installed for all {Programfiles (x68)}/Teamspeak3 Client*
    and wait because the Plugin must loadet
    *Can another Folder
    nothing happens

  5. #50
    Join Date
    December 2012
    Location
    Bavaria, DE
    Posts
    120
    look at the logs if you see what with error push her

  6. #51
    Join Date
    February 2014
    Posts
    8
    "TeamSpeak 3 Package Installer has stopped working"
    Any solutions ?

  7. #52
    Join Date
    May 2010
    Location
    Verona - Italy
    Posts
    122
    I think that with the latest update (3.0.14) is broken.

  8. #53
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,109
    It's a known error from client 3.0.14

    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Here is a workaround until we fix this:
    Add an empty folder into your plugin.
    Attachment 10178
    Or rename your plugin.ts3_plugin to plugin.zip and then extract it to target location.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #54
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    TS3 Package installer has stoped working ?

    Hi, i was download ts3 overlay from this site http://ts3overlay.r-dev.de/ , version 3.8.23 and when i run install i get this error

    http://www.dodaj.rs/f/s/WD/4OajleR4/capture1.png

    how to fix that ? :/
    Last edited by dante696; March 26th, 2014 at 03:16 PM. Reason: merged

  10. #55
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,109
    The answer above your post.

    But this overlay will not work anymore since client 3.0.14 was released.
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...699#post374699
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  11. #56
    Join Date
    October 2011
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Mr. S View Post
    Well, looks like a nice feature. But I there is no way to upload an installer for Win32 and another one for Win64. I can only upload one file, so I have to distribute it within a zip file (source for linux included).
    Is addressing this issue planned at all? I have 4 binary files as well for Windows and Linux, 32 and 64 Bit. Adding all 4 and leaving 3 as dead weight on every machine seems to defeat the purpose of packaging.

  12. #57
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1

    TeamSpeak 3 Package Installer

    Hello all!!

    I was wondering, where I can download TeamSpeak 3 Package Installer. Thank you for your help.
    Last edited by dante696; May 7th, 2014 at 10:13 PM. Reason: merged

  13. #58
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by snalye View Post
    I was wondering, where I can download TeamSpeak 3 Package Installer. Thank you for your help.
    You'll find some information on how the package works in this sticky:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...kage-Installer

  14. #59
    Join Date
    February 2012
    Posts
    3

    TS Client wont install styles/themes

    I had TS on one drive which I wiped, but my OS is on another drive and I hope that isn't the issue...

    But upon reinstalling everything, TS won't install the .style files. It will simply open up the TS client and do nothing...

    I've looked around and cant seem to see anyone with the same problem...any ideas?

  15. #60
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Save the package.ini as a UTF8 file
    (Yes i have tesed that with russian language.)
    Well, it seems that with client 3.0.16 accents in the description field don't work.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 10:39 AM
  2. "Installer Integrity Error" during install
    By CloudGT4 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2012, 07:51 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •