Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    November 2011
    Posts
    3

    Solved Doesn't work after nap !

    Idk on what to do.. it was working all fine, then i went to take a nap and came back and it isnt working now? :S and idk on what the heck to do to fix this so i can connect again.. i tried to connect to some servers, reinstalling it, restarting the comp, and a system restore before where it was working and nothing changed.. I didn't changed anything at all, just that this happens after i took meh nap.. So yh idk on what the heck to do atm.. Oh also no one was on the comp while i was asleep for letting ya know. http://i1141.photobucket.com/albums/...s/Untitled.png

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    After nap, sounds like a restarted firewall after a Windows update.
    Do you check your firewall and/or anti-virus ?

  3. #3
    Join Date
    November 2011
    Posts
    3
    Not sure, could you give me a guidance on where to go and what to do? I don't attend to mess around with them in-case if i done something wrong where i regret it and etc.. But I can see on what I can do after if you reply and see how it goes.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    So to be sure you could deactivate the Windows firewall : start > configuration > Windows Firewall

  5. #5
    Join Date
    November 2011
    Posts
    3
    Thanks for the help, just found out from looking at it and from watching a vid that i realized that its from a McAfee system was controlling my options and etc. I just uninstalled it but now i need a new security software, do you have any suggestions to get that is free to use? If there are any.

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    I'm sure that there is some options in this system to open (allow) port.

  7. #7
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by P4x225 View Post
    i realized that its from a McAfee system was controlling my options and etc. I just uninstalled it but now i need a new security software, do you have any suggestions to get that is free to use? If there are any.
    Hello,

    For windows, you got "Microsoft Security Essentials":
    http://windows.microsoft.com/en-US/w...ity-essentials
    It's free for genuine windows.

    Greetings.

  8. #8
    Join Date
    December 2011
    Posts
    1

    TS3 suddently doesn't work anymore

    I have exactly the same problem as P4x225 a few posts earlier had but i have a mac.

    i have no idea about what happened or what i could do to fix it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mic doesn't work at all
    By MikeBrown in forum macOS
    Replies: 0
    Last Post: August 26th, 2014, 02:07 PM
  2. My TS3 doesn't work!
    By Ketepaja in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 18th, 2010, 03:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •