Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    December 2011
    Posts
    1

    Question Error, could not open Capture Device.

    cant use mic.
    using windows 7 and no sound card just motherboard realtek cd audio driver. tried to update audio driver and then get no sound =/ so ive gone back to the cd audio driver. device works properly and only choice on ts3 capture device is default.
    any1 help?

  2. #2
    Join Date
    December 2011
    Posts
    3

    Exclamation

    If I will talk on ts3 I get this error: error, could not open capture device. But by skype it works purfect! So what I can do to fix it?

    greetz jamey

    I got the same problem!

    [B]*** Thread Merged ***[.b]
    Last edited by florian_fr40; January 6th, 2012 at 12:06 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error Could Not Open Capture Device
    By |DHC|John in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: March 26th, 2014, 05:06 PM
  2. [Resolved] Error, could not open Capture Device
    By Afirher in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: June 12th, 2012, 08:21 PM
  3. Error could not open capture device
    By Cujomf in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: July 26th, 2011, 11:22 AM
  4. Error could not open capture device
    By Cujomf in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: July 25th, 2011, 09:33 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: April 19th, 2011, 08:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •