Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029

    PluginSDK getClientID returns ERROR_ok when not connected.

    Not 100% sure it was different before but I think getClientID used to return ERROR_not_connected when you are not connected and thus do not have a ClientID.

    If it didn't do that before I think it should in the future

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    The client always sends ERROR_ok (id=0) , even when you are not connected.
    There was no change during the update.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DatabaseQuery CRITICAL ERROR_ok
    By seler in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: September 24th, 2014, 08:55 PM
  2. Problem with ts3Functions.getClientID()
    By Dione in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 2
    Last Post: August 30th, 2014, 10:40 AM
  3. [Resolved] Problem with ts3client_openCaptureDevice, returns ERROR_undefined
    By Wizard of Ass in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 23rd, 2012, 04:16 AM
  4. [No Bug] [PluginSDK] requestDeleteFile always returns 0x806
    By SilentStorm in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: April 6th, 2011, 08:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •